1prenses_annesi 25 ekim son adet tarihim 2 gun sonra adet tarihim ama kasık batmaları var sadece hic adet olacak gibi degilim goguslerim ağrımıyor değişik hissettim kendimi gebe olabilir miyim acaba 😊
BegumIscanTunc 1prenses_annesi benimde 21 Ekim son adet tarihim bende kasık ağrısı ve gögüslerde hassasiyet oldu birde aşırı bel ağrısı vardı adetime 6 gün kala test yaptım silik çıktı şuan adetim geceli 2 gün oldu
Rbkny 1prenses_annesi benimde 26 ekin sat kasıklarıma agrı var oda kistten dolayı gögüslerde agrı nedense artık sürekli var birde ilk defa dün migde bulantısı ve istifra yasadım ama büyük ihtimal oda çay cok içtim diye oldu 🤣😅
Asyaerciyes 1prenses_annesi 26 ekim son adet tarihim adetim bitince hamile kalmışım isteyerek oldu şu an 3hafta+2 günlük hamileyim
Gul2808 Rbkny 26 Ekim bnmde son adet tarihim ne hamilelik belirtisi var ne de adet belirtisi 😂 artık vücudumda ne yapacağını şaşırdı herşeyi hamilelik sanmaktan😂😂
Zelihacolak Asyaerciyes beta hcg değeriniz kaç çıktı şu kafam çok karışık 21 ekimde adet tarihim adet olmadım daha adetten 2 gün önce beta hcg 19 çıktı 2 gün sonra yine yaptırdım yine 19 çıktı
Asyaerciyes 1prenses_annesi amin inşallah Allah gönlünüze göre versin bir kızınız var sanırım benimde 3 yaşına girecek bir kızım var hamileyseniz hemen hemen aynı zamana geliyor doğum 🙂
1prenses_annesi Asyaerciyes 5 yaşına girecek kızım inşallah vardır ben cok istiyorum kızımda kardeşi olsun diye dua ediyor 😊😊😅
Rbkny 1prenses_annesi hayır yapmadım daha bugun kahverengi akıntı geldi galiba olmadı bu ayda ama insan Bi ümit ediyor cünkü hem geçikmem oldu hemde sabahtan beri mide bulantısı cekiyom