Merhaba kızlar beni tanıyan vardır belki aranızda Doktorumuz 39+1 doğumu baslaticam demişti kendisi hastanede olmayacağı için bizde zaten 1 haftası var diye kabul ettik.39+1 de yatisimiz verildi bebeğe 3400 demişti doktorumuz suyu vs herşeyi yeterliydi. O gün yatisimiz verildikten sonra alttan fitil attilar benimle birlikte 2 gebeyede aynı işlem uygulandı bize verilen fitil rahmin yumuşaması ve açılması için bir fitildi.Sadece 2 cm acilmam vardı ilk muaynede fitilden sonra bekledik hiç açılma olmadı fitili çıkarttı doktor yarın suni sancı deneyelim dedi.Sabah 7 gibi suni başlattı kişiden kişiye doğum farklılık gösterir kimseyi korkutmak istemem tabiki bana çok zor geldi ve acilmam çok azdı benimle birlikte olanların biri o sırada bebeğin kalp atışları düştüğü için sezeryane alındı.biz 2 gebe hala suni almaya devam ediyorduk sonra benim suyumu patlattilar 4 cm en son 5 cm acilmam oldu ama ben artık sancılara dayanamıyorum (doğum sancısı adet sancısına benziyor ama daha siddetlisi ve aniden geleni )
En son baktılar acilmam yok doktor sezeryane alalım dedi ve sezeryane alındım bebeğim 15.15 de doğdu bin şükür ilk yürüyüşte o sancilardan sonra bana hiç geldi 🤭 Hepinize kolay doğumlar hanımlar ama eğer normal mi sezeryan mi diye kararsız kalan varsa ben baştan baslasak direk seseryan isterdim acı esigimle alakalı olabilir🤗😍