Mervebilgin Mues neler kullanmadım ki o bile fayda etmiyor ayaklarımda artık razıyım Doğumla geçer diye düşünüyorum inşallah
Mues Mervebilgin yaa çok üzüldüm kaşıntı bşlmdan önce sürüyordum bn öyle iyi oldu Allah kolaylık versın inşaallah geçer
Yldz3 Mervebilgin 33ncü haftamdayım 😒😔 bende ağlamaktan başka elimden bir şey gelmiyor delirmek üzereyim artık 😔inşAllah geçer arkadaşım
Mervebilgin Yldz3 bendede 31. haftada başladı şuan 35+3deyim o kadar kötü bi dönemdi ki iştahım bile kapanmıştı
Yldz3 Mervebilgin bendede 32de başladı 😔 ay bugün salata yedim domatesli birdaha dikkat ederim yeter ki geçsin
Mervebilgin Yldz3 ilk zamanlara göre çok çok iyiyim en azından döküntülerim geçti aynaya bakmak istemiyordum o derece artık. Döküntüler geçince kaşıntılarda azaldı zaten kaşıdıkça yayıldı döküntülerde
Mervebilgin Yldz3 yok yok bebeğe de bize de bi zararı yok tek zararı kaşıntı ve döküntüler. Tamamen geçmiyor ancak Doğumla geçiyor bende de tamamen bitmiş değil zaten şuan ayaklarımın kaşıntısından uyuyamıyorum
Yldz3 Mervebilgin oh Şükür ki bebeğe zararı yokmuş Allahım yardım etsin ikimize ve bizim gibi olan tüm hastalara 😔 benim heryerim berbat oldu
Mervebilgin Yldz3 amin amin inşallah canım üzülme ama stres yapma yani başka şeylere yönelmeye çalış inşallah sende rahatlarsın biran önce
kader_ozol Yldz3 canım bende de var o kaşıntı naptıysam önüne geçemedim 20 haftalıgım yeni basladı daha. Soguk su ile duş alıyorum ancak öyle rahatlıyor onun haricinde dinmek bile bilmiyor🙄