Aysenfal ben ikili test ve detayli ultrason yaptirdim cnm ikiliyi hatrlamiyrm ama detayli ultrasn esimin askeri indirimi olmasina ragmen 450 tl idi ayrica basimiza cok acayip bi olay geldi kotulemek istmyrm ama parayi yatrmis olmamiza ragmen calisanlarinin sucu yuzunden ultrasonu cekildim ama bana vermediler odeme gozukmuyir diye gunlerce parayi yatirdigimi kanitlamaya ugrastim 0 tolerans parayla rezillik ozel ve temiz bi hastane ama calisanlari ozellikle radyolojideki danismadaki hnimlarin davranislari hic hos degil.ve orayi biraktim erken dogum riskim varmis ve bana hic soyleyen olmadi mecburiyetten gittim zaten esim gorevdeydi ailesinn yanjnda kaliyrdm.sivasta o yuzden gitmistim sayelerinde 34 haftalik dogum yaptim saatlerce sanci cektim ciger gelistirici etki etsin diye bekledim 8 cm aciklikla sezeryana girmek zorunda kaldm ailemin yanjnda dogum yaptm kayseride iyikide kayseride olmusum doktor kizdi nasil soylemezler erken dogum riskin var igne yapilman gerkti diye 1 hafta kuvazde yatti cocugum Allaha havale ediyrm 6 7 ay milyarlar parami yediler muayeleri pahali her tahlili pahali hemde cok gereksiz pahali bide bize askeri personel indirimi olmasina ragmen yinede siz bilirsiniz tabi