mertyagizannesi ib_21 ararlar canim sisteme düsmustur kacinci haftandasin suan 12ye kdr ararlar kalp atisi duydunuzmi vs diye sorarlar cagirirlar
mertyagizannesi ib_21 yani.normalde aramalari gerek canim gerci su koronodan dolayi hersey tepetaklak ama normlde aramalari.lazim olmazsa sen bir gidip hatirlatrsin
istanbul3434 ib_21 ozel muayenehaneye gidiyorsan veya ozel saglik sigortasindan odeme yapiyorsan dusmuyor sistemlerine. 12. Haftaya kadar bildirmek zorundasin. Ben gec bildirdim diye bi ton tantana yaptilar formlar imzalattilar. Ben de telefonu acmadiklari icin gitmek zorunda kalmistim. Bir yakininizi gonderin sizin adiniza kaydi actiriversin, telefonda sorarlar bilgileri yanitlarsiniz.
Lololiya Ben özele gittim tahlillerimi felanda orda yaptırdım sisteme düşmüş aradıklarına göre 8+6 yım bugün aradılar yarın ona randevu oluşturduk gidicem 😊
Eczmery123 Ben özele gittim ama tahlillerimi sağlık ocağında yaptırdığım için haber vermiş oldum 10.haftada filan
Bernayben Ben de özele gidiyorum, 10-11. Haftada kendileri aradı, hemşire iletişime geçti benimle, aşılarla ilgili takibi sağlık ocağında yapıyorlar, herhangi bir şey olunca kendileri bilgi veriyorlar.