Rmysa23 kuzum cisli bez sayısı diyorlar ama ben doyduğunu çocuktan anlıyorum zaten çocuk doyduğun da çekiliyor benimki düzenli 2 3 saate bir kendi kalkar emer yatar canim gelişimi kilosu da gayet iyi kaka sayısı cisli bez sayısı da zaten ağlıyor sa ya karni açtır ya alt i pistir ya gazi vardır yada uykusu 😂 ama cisli bez doyduğunu gösterir kakasi mercimek çorbası renginde ise böyle bardak sarısı gibi migdeni bulandirmak istemem ama en net bu şekilde anlatabilirim😂 sütun yariyor demektir. Ben herbalife kullaniciyim 6 yıldır benim 29.hafta da gelmişti zaten sütüm aleovera acayip süt yapıyor yani ben doğum yaptigimda 45 gün önce 3 çocuğu rahat doyururdum öyle diyim sua n da da öyle . Çocuk az kilo alabilir ilk 1 hafta Şiş olur kilo verir sütün yaramıyor diyenlere sakin aldırma aldırış etme benim doğum sıkıntılıydı çocuk şu yutunca hastanede 500 gram verdik artık çocuğu delik desik ettiler imza atıp çıktım doktor diyorki mama ver sütun yaramıyor. Dedim Allah bu sütü verdiyse vardır rıskı. Meğer su ciğerlere inince bebek de kilo verme oluyormuş bunlar ondan korkmuş dedim haa anlaşıldı imza verip çıktım şimdi 45 günlük 5.5 kiloya yakın tozmak gibi çocuk dedim 5 gün ne diye hastane de kalmışım çocuğu sefil etmişim bide benden gizli mama vermeye kalkmışlar hataları ortaya çıkacak ya çocuk ishal oldu iyice kilo kaybetti dedim sütü olan annenin bebeğine siz ne diye mana veriyorsunuz ee yaramıyor demekki sütün çocuk ellerini emiyor diyor kilo veriyor diyor sakın aldırma bol bol emzir doğumun olmadan 1 ay önce bir gun lansinoh bir gun sudokrem sur gogus uclarina . Yara olmasın. Emzirdikçe gelicek sütüm yaramıyor yetmiyor diye düşünme inandıkça artıyor sütun. Hastane ye hurma götur çocuk doğunca bir tane ye yerken de çocuğun dudaklarına sur hem sarılık olmaz hemde sünnettir canim . Su pratik alt acmalar varya onlar resmen kurtarıcı bu pandemi de heryere koyup yatıramıyorsun çünkü