Deniz1649 6haftalik gebeyim aşırı derecede bulantı kusma var bı lokma bişey yiyemiyorum kızlar zofer diye bı hap duydum kulanip memnun kalan var mı 1 yaşında da oğlum var bu arada ona bakamicak dereceye geldim annemler bakıyor
Jdiebsh Deniz1649 doktoruna haber ver istersen benımde cok oluyodu prilam dr ile hafıflemişti toplamiştım kendımı
Hulyaa46 Deniz1649 maalesef 5 aylık olana kadar çektim. Ve tek iyi gelen ilaç zoferdi. Prilam dr diye de bi ilaç var ama zofer daha etkili diye biliyorum
tugbayadas Deniz1649 Benimde 14 hafta süren mide bulantım oldu sonra geçti ama prilam kullanmıştım iyi gelmişti gerçekten çok zor insanı hayattan soğutuyor Allah yardımcınız olsun🙏🏻
Snszasla Deniz1649 bende kullandım yine kustum ama en azından biraz yedirdi ve ayağa kalkabildim etkili bi ilaç en azından
NefesDeniz Deniz1649 Ben 6.haftamda başladı mide bulantılarım feci şekilde hemde doktoruma söyledim zofer 8mg verdi çok iyi geldi hemde yoksa yatak döşek yatıyordum. Muhakkak doktoruna sor sana en iyi olanı verecektir.
WmonallissA Prilam bana çok iyi geldi, ilk haftalar gün içinde olursa da zofran vermişti dilde eriyenden çol etkiliydi tavsiye ederim
NefesDeniz Deniz1649 Hayır her sabah uyanır uyanmaz tam olarak içiyordum. 13.haftamın sonuna kadar içtim sonra geçti şükür şimdi 17.haftadayım ama çok yoğundu bulantılarım korkunç günlerdi
dorukhan_nehirada_moms Deniz1649 kesinlikle mucizevi bi ilac ama recetesiz alamiosunuz kemoterapi goren kanser hastalarinin kullandigi bi bulanti hapi oldugu icin ama 1 tanesi resmen 2 3 gun kesio bulantiyi okdr etkili bir ilac iki gebeligimde de kullandim bn
NefesDeniz dorukhan_nehirada_moms Eğer sgk dan alacaksınız reçete isteniyor ama normal eczanelerden reçetesiz alabiliyorsunuz. Ben reçetesiz aldım bilginiz olsun.
ikievlatannesi Deniz1649 Canım ben prilam kullandim cok kurtarici bi ilac oldu benim icin sadece hamilelik bulantisi icin uretilen bi ilac doktorum gonul rahatligiyla kullanabilirsin demisti zofere gelince genellikle kanser hastalarinin bulantilarina verdikleri biraz agir bi ilac doktorum onu tavsiye etmemisti doktoruna danisip prilami denemeni tavsiye ederim
NefesDeniz Deniz1649 Doktorunuza sorsaydınız aslında yarın içseydiniz. Herkesin bünyesi bir değil diye söylüyorum. Birde gün içerisinde rahat etmek için sabahları uyandığınızda için zoferden bahsediyorsak
dorukhan_nehirada_moms NefesDeniz valla bn iki gebeligimde de kullandim hatta birinde cok kotuydum ogurtulerim bile durmuodu esim eczaneye gitti dr yzmadan veremeyiz cok agir bir ilac demisler sbha kdr icim disima cikmisti dr a yazdirmistik ertesi gun onu icerkende cikariodum ama en azindan 1 2 lokma yiyebiliodum neyse dogurdumda kurtuldum hepsinden.
Deniz1649 NefesDeniz valla dayanamadım artık sabahtan beri tek olkma yemedim ama şimdi içtim.ilaxi şükür bı tabak yemek yedim
NefesDeniz Deniz1649 Siz bugün doktorunuzu arayın yinede muhakkak aman nolur nolmaz Allah korusun böyle bir ilaç duydum kullanabilir miyim diye sorun ona göre içinizde rahat eder. İlaç çok iyi zaten bir çoğumuzun kurtarıcısı oldu
Senakezan Deniz1649 canım bende 8 haftalık filan hamileydim yataktan kalakmiyordum doktorum pirilma verdi o zoferi önermedi bana daha küçük Bebek biraz ağır hap bununla yatıştıralım dedi
Esraismail99 Deniz1649 ben 4 haftalıktı bebeğim o zamandan beri içiyorum senin çektiğin sıkıntıları hepsini çektim ve bende başta çok korktum bişey olur mu diye ama çok şükür ikili test yaptım tertemiz çıktı