Dilekahinzen Eşim internette bulmuş karbonatın üzerine idrarınızı dökünce köpürürse erkek köpürmezse kız demekmiş 😂 ne kadar doğru bilemem ama eğlencesine denicem birazdan 😂😂
Zeynpaysimannesi Dilekahinzen eğlencesine evet olabilir , çünkü karbonatın üzerine asit döküyorsun haliyle kabarcıklar olucak çünkü karbonatta baz ikisi tepkime veriyor 😀😀
Deletedmom35 Dilekahinzen kız ben ona 3 yaşında yegenimi işettim yine köpürdü kim işerse işesin köpürüyor yani 😄
Dilekahinzen Zeynpaysimannesi evet erkek hamileliklerinde idrar asitli oluyomuş o yüzden kabarıyomuş yazıyo internette😂
HaticeTygnTpc Dilekahinzen Ben cinsiyeti çok merak ediyordum yapmıştım hic köpürmedi inanırmısın 😂😄 Kızım olcak 🤗😍 Yani bence tesadüf ama her test gibi buda eğlencesine denenebilir 🤗🖒
melisamother Bir tane test satılıyor kızlar eczanede 10 haftadan sonra cıkıyor cinsiyet testi renk değiştiriyor o çok enteresan ondan alıp yapmak lazım aslında 😂
Zera_ER Dilekahinzen onu ben yaptım tuttu ama kimyasal zehirlenmeden gidiodum 🤣 yapcaksan burnunu iyi tıka cinsiyet öğrencem derken canından olma🤣🤣
Sedacengiz 😂 Bende yapmıştım Ayy ne günlerdi😂 evet bende de bi hayli çok kabardı 😂 doğru çıktı sonuç erkek 👍🏻💙
Dilekahinzen Sedacengiz aaa ciddimisin 😄 bakalım benim doğru çıkcak mı. Sabah ilk idrarla mı denemiştin. Ben az önce bi deniyim dedim hiç köpürmedi
merwerkan1903 Idrarı döktügünüzde çok yukarı fışkırırsa köpükler erkekmiş az olursa kızmış internette öyle okumuştum ama hiç denemedim 8 haftalık gebeyim.1 de mor lahanayı haşlayıp suyuna idrarını koyuyormuşsun pembe renk olursa kızmıs koyu renk olursa erkekmiş😅😅