Rumeysagnc Ben ilk bebeğimi 3 sene normal doğurdum bunda korkum sadece dikişlerim biliyorum şimdiye kadar dikiş kalmaz ama Bazen dikişlerim ağrır gibi oluyor batıyor sanki birşeyler doğum nasıl yapacağım korkuyorum ya birşey olursa of lütfen bi deste K olun
Jdiebsh Rumeysagnc yani illakı bı korku oluyo ama yapacakda bişi yok 😂bende 3 sene önce normal dogum yaptım şuan 29 haftalık hamıleyım inşallah normal olur dıye dua edıyorum malum dogum bu bılınmıyo bı anda sezeryana donebiliyo
Gulsen4224 Rumeysagnc cnm 1,5 sene oldu normal doğum yaptım 15 dikişle çıktım şimdi tekrar hamileyim ilk öğrenince o an aklıma geldi ama kendimi hep teselli ediyorum bebeğime kavuşacağım diye Kendini teselli et hep🌹❣️
NeslihannK Rumeysagnc Bende 4 sene once normal dogum yaptım benide bildiğin yorgan diker gibi diktiler kuzum ama hakiki zeytinyağı sürdüm devamli çok çabuk iyilesmisti yine doğumdan degil dikişten korkuyorum valla hiç uyuşturmamışlardı bide 😔
Jdiebsh Rumeysagnc aynen benım içinde oyle ama su aralar yakınlarımdan normal dıye gıdıp sezeryan olanlar var o yuzden sanırım korktum 🙈aradan 3 yıl gecmiş dıkışlık bi şey olmaz bence
Rumeysagnc Gulsen4224 inş sağ Salim çıkarız bu arada sizi sürekli görüyorum tanışmak isterim bilgi alışverşi yaparız 🥰
Gulsen4224 Rumeysagnc inşallah cnm kolayca atlatırız tabiki de cnm tanışırız 🥰🙈 Ne zmana doğum senin🙈
Cnarrrr645 Rumeysagnc Mart 2019 yılında normal doğum yaptım çok zor iyileştim canımda hiç kıymetli değil 10 saat sancı çektim deliler gibiydim onu saymıyorum bile şuan 22 haftalık hamileyim çok korkuyorum yinee sanki hiç yaşamamışım gibi bazen çömeliyorum sanki dikişlerimde birşeyler hissediyorum kime söylesem inanmaz ama siz yazınca yazmak istedim 😊 uzun oldu K.bakmayın
Rumeysagnc Cnarrrr645 hissediyor insan ağrısını psikolojik ye olabilir diyorlar ama ağrı oluyor ister istemez
Cnarrrr645 Rumeysagnc bende ağrı da değil ama oğlumun ayakkabısını giydirirken hissediyorum orada sanki birşeyler batıyor ya da hamile olduğum için bilmiyorum 😊
Gulsen4224 Rumeysagnc oh maşallah daha minik kuş annesi 😅🥰18+1 olduk şükür nisana allah izin verirse 🤲🏻🌹
Gulsen4224 Rumeysagnc %80 kız dedi doktorum ama değişmezse oda ayın 5 inde tekrar gideceğim bakalım inşallah değişmez😇
Rumeysagnc Gulsen4224 ne güzel sağlıkla gelsin inşallah bana da kız dedi doktor bakalım bende 16. Haftada tekrar gitmeyi düşünüyorum
Gulsen4224 Rumeysagnc hayırlısı olsun cnm 16 da gittim ben bacaklarıyla kapattı inşallah gösterir senin minik
halimefe2 Rumeysagnc yok kız uc sene olmus nolcakk bende tekrar cok dikiş atılır diye korkuyorum aşırı coktu benim belimi dogrultamıyodum hep diyorum heralde ben alttan swzeryan falan oldum on gün totomun ustune oturamadım inş ikincide o kadar olmaz ya
Rumeysagnc halimefe2 bende öyleydim bi de doktorum dedi seni kız gibi dikicem bunun için para ödüyorlar dedi biraz daraltti ondan da korkum var biraz