Blacdown 117146 feramat demir fumarat içerir emilimi cok iyi bi preperat kullanın mutlaka sabah kahvaltıdan önce aç mide rahatsızlığınız yoksa
baby0615 117146 çok kabız yapıyor mutlaka zeytinyağı, kuru kayısı gibi bir yiyecekle destekleyin. Ben doktoruma değiştirmesini rica ettim başka bir demir ilacına geçtim.
zezeynep Ben kullanıyorum. Sabah akşam. 38 haftalığım. Benim de düşük çıktı. Sizin kaç çıktı ferritin ?
117146 zezeynep 5 çıkmış benım doktorum başkaydı bana hiç hap vermedı corona olunca başka doktor baktı yerıne oda değerine bakayım dedı kanım dusuk cıkmıs bunu verdı yenı aldım daha hapı yarın başlıcam
Esenhafsaduru 117146 5 degildir o ya. 5 olsa yürüyemwzsnz yani nasıl durdunjz 5 kan ile. Ve 5 tr ilac degilde direk serum veriyor genelde domtorlar cok rahatlatıyor. İlk dogmmdan bliyorm
117146 E44 bende yarın başlıcam her hangı bir yan etkısı varmı ben biraz hap yutma konusunda ıyı degılım bilmedıgım hapı ılk zaman yutmak istemiyorum hiç 🤷🏻♀️
E44 117146 ben kızımda yutamadım keike yutsaydım kilosu çok düşük doğdu yan etkisi feramatta yaşamadım… Ondan önce vegafron diye bi ilaç verdiler onda baş dönmesi yaşıyordum
merviskii bende kullanıyorum yemekten 1saat önce aç karnına hamilelikte olurmuş kan düşüklüğü. hapı yutarken sadece içindekilerden dolayı boncuk yutuyomuşsun gibi oluyo o kadar 😁
117146 E44 anladım canım bana da bir ilaç daha verdı ama ıcme konusunda çok kararsızım agrılar için. Calcımax d3 1000 mg suda erıtme kalsuyum ilacı verdı
E44 117146 yani doktordan doktora fark ediliyo ben omega alıyorum bide imom diye bi ilaç feramat sabah aç karnına omega yıda yatmadan önce alıyorum
Aysenfal 117146 ben sabah aç karnına bir tane içiyordum beni mahvetti aşırı şişkinlik yaptı. Şimdi başka kullanıyorum.
Esenhafsaduru Acemibalikgibi oofff ben 9. Haftayödayım ama ilk hamilelgmden benide mahvediyor bu sefer yasarsam duphalac kullanacagm doktor smdiden yazdı onu.bide yeni kan ilacları ckmıs etkleri azmıs