baby26 Eveettt gelelim benim doğum hikayeme kızlar🥰 14 Kasım da doktorum bebeğin kilo alımı durdugu ve hareketlerinde azalma oldugu çağırmıstı yine almadığını gördüğünde de rahimi uyaralım doğum bu hafta gerçekleşir dedi ve çatı muayenesi şeklinde muayene yaptı ve ertesi gün ağrılarım başladı derken 16 Kasım sabahı nişanım geldi ve düzenli kasılmalar basladı derken muayeneye gittim sadece 1 cm açıklık vardı ve nst en fazla 60-70 gösteriyordu n evde karşılayım diye geldim ve gece ağrılarım artmış geliyordu sabahın 5 inde tekrar hastaneye gittim sancılarım 90 civarı ama açıklık 2 cm di 🥴 yatışımı yaptılar herkesin dediği gibi yatarak ağrıları karşılamak inanılmaz zor geliyordu suni takmak hızlandırmak istediler kabul etmedim öğlen 12 de 3 cm i duyunca sezaryen istiyorum diye bağırıp nst yi söküp attım 😄 uzun ikna konusmaları sonucu süreci kendim yönetmek istedim dusa attım kendimi belime sıcak su tutturdum pilates topunda zıpladım ağrı geldikçe çömeldim ıkınma hissi geliyordu sürekli ebeyi çağırdım muayene etmesini istedim saat 3 de 8 cm i duyunca daha da Bi azim geliyordu sonra doktorum geldi bu arada ben çalıstıgım hastanede doğum yaptım devlet hastanesinde ebeler yaptırıyor doktorum neden su bile vermediklerini nasıl güç bulupta ıkınacak bu kadın diye tüm ebeleri azarladı kilosu az kesinlikle epizyo yırtık istemiyorum yaptıramıcaksanız beni çağırın dedi sonra o an saat 16 da 10 cm i buldu açıklıgım 16.20 de kuzumu kucağıma aldım 😍🥰 aynen de hiç dikişim yırtıgım olmadı 2700 doğdu minik kuzum kücücük ama büyüteceğiz inşallah 6 saat sonra da taburcu olduk 😍 darısı sizlere
Hanifeanli baby26 yemın ederım benım durumum bnım de durumum boyle 2500 almıyor kılo yarın tekrar, polıklıgıne gidicegım doktor ona gore dogumu baslatırız dedi Allah, yardım etmiş sana rabbim banada nasıp etsın kuveze falan almadılar degıl mı senin bebegını?
baby26 Kerasf kendi sancılarım bile bana çok fazla geliyordu 🥴 o an sezaryene yöneltiyordum kendimi o yüzden istemedim 😄
baby26 Hanifeanli yok canım zaten 39 haftalıktı doğar doğmaz ağladı emdi sadece bedeni kücük ama 2-3 günde toparladı bile sanki kücük ler daha iştahlı oluyor 🥰
Tiniminiannee Benim bebeğim de 2750 Gr klip almıyor. Hiç açılma vs yok doktor suni sancı ya da sezeryan dedi. Sizce suni kabul etmeli miyim? Zayıf bebek ittiremiyormuş kendini doğru mu bu ıkınma aşamasında xorlandınız mı yoksa bebek de itttirdi mi kendini?
baby26 Tiniminiannee benim de açıklık sancı 0 Dı yalancı sancılarım bile olmuyordu sonra çatı muayenesi yapalım biraz rahim ağzını uyaralım dedi ertesi gün ağrılar başladı diğer günde doğuma gittim suni olmadan doğdu bence yapabilirsin 🤗