Zeynep_18 Annişler, 7 haftalık hamileyim ve gribin. İlaç kullanamıyorum haliyle, burnum da tıkalı burun tıkanıklığı için ne önerebilirsiniz?
Rabiis Zeynep_18 Geçmiş olsun canim. 5. Günde anca atlattım ben de. Burun uçlarına çok az vikis sür bı de her gün nane limon içmeye çalış gece yatarken de bir yemek kaşığı pekmez üzerine de bir kaç damla limon sık çünkü grip geçer gibi olunca öksürük başlıyo. İnşallah hemen atlatırsın geçmiş olsun🙏
Dlngnz Zeynep_18 bende grip olmuştum burun tıkanıklılığa tuzlu suyu birebir🙋♀️ Kesin dene 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı at hem boğzanın gargara yap hemde burnuna çekip temizle burnun alıçılır hemen🤷♀️
Zeynep_18 Rabiis çok teşekkür ederim, naneyi keskin olduğu için hamilelere yasak diye duymuştum ama yalnış biliyorum galiba🤦🏼♀️
-rabiamahmut2021 Zeynep_18 nane sakın kullanma cnm c vıtamınıyle atlatmaya calıs kendını naneyle tehkıkeye atma
Rabiis Zeynep_18 Doktorum kullanabilirsin dedi sürekli kullandım çok şükür hiç bişey olmadı. Rahatlıkla kullanabilirsin ☺️☺️