birtosbikannesi GizemmYunuss ya lohusanin mezari 40 gün acık olur der büyükler ben inaniyorum yasayan cok arkadasim var
Beker Oglakdorukcum amin canım hepimize inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah gönlümce olur,🙏😊
Cheerfulmom Beker benim oğlum olacak ama İnan hiç renge bakmadım pembe takım beğensem onu da alırdım bana saçma geliyor renk olayı ama kırmızı da giymezdim 😂 sırf hurafe için içinizde kalmasın istediğiniz renk bence.
Mammimammi Beker bence olmaz. Zevk meselesi tabi ama kırmızı pijama ben giymezdim. Benimde oğlum olacak. Pijamam gri ve beyaz. Kırmızı taç bence çok yakışıyor ama. Daha bu pijamalara taç terlik almadım daha begenemezsem önceki dogumdan kırmızı tacım var. Onu takacağım.
Elifkzlcn tkrj19 Bende ilk oglumda pembe giyindim 2. Oglumdada Allah nasip ederse yine pembe giyinicem
lyl3006 Bahsettiğiniz şeylere inanmam ilk defa burda duydum ama ben kırmızı renk çok severim yakıştığını da düşündüğümden kırmızı pijama aldım kıyafet alırken de çok tercih ederim bence canınız hangi rengi isterse onh giyin ne önemi var ki ben bunu aldım
Aylayla Beker sormayın çekim olsada benim iki tane çocuğum daha var sanırım hastaneye girerken onlarada korona testi istiycekler zaten ziyaretçi yasak refakatçiye bile test yapıyor hastane nasıl olucak bilmiyorum