Oglakdorukcum Beker bak canım yıldızlı bebegın tacı erkege uyar demi sade hem umarım ona da laf etmez kımse 😂
Oglakdorukcum Beker kesinlikle boşver bir andır yaşıyoruz enazndan ben seçtim karar verdim ozaman derim başkasının tercihi sora insan pişman olabilir ama ben böyle kafama göre karar verdim derim anzndan
Ght Benim de tam tersi aklim hep bordoda kırmızı da hem saklarım ikinciye hamile kalırsam kız olursa kıza da güzel olur kırmızı.Ayrica kırmızı çok tatlı oluyor bence pijamada doğumdan sonra insaninrengi soluk oluyor biraz canlı gösterir bari 😁
Beker Oglakdorukcum aynen öyle çekim haricinde takarım zaten çekim olmazsa ne renk giydiğimin önemi yok ağrıdan sızıdan oğlumla ilgikenmekten aklıma bile gelmez 🙈🤣
Oglakdorukcum Beker kesinlikle bede öyle düşünüyorum ki saçımı başımı evde yapıp gitsem bozulucakmınordamınyapnam grrkir felan filan diye düsümek bişe yoruyor insanı vallahi gecen sezeryan yapan kadın doğum videosu cekmıs doktorumun sayfasnda paylasmışlar takma kirpik takmiş saçlar peruk sanki prenses gibi davranıyor ben ne olcak ölcekmiyim kalcakmıyım diye düşünüyorum inanki 😂😂😂😂
Beker Oglakdorukcum ahahahah takma kirpik mi 🤣 ay ben normalde de çok sulugözüm doğumda nasıl olurum bilmiyorum sadece maşa yapıp gidecek onda da saçlarım kalın telli olduğu için asla bozulmaz eminim birde rimelle ruj yanıma alacam öyle kapatıcı far falan aslaaaaa 🤣
Blacdown Allahım derde bakarmısın böyle ssçma sapan şeyleri nasıl bu kadar önemsiyorsunuz bu kadar mı boş hayatınız
Beker Blacdown e senin hayatın bu kadar doluysa neden girip okuyorsun tatlım demekki sende çok boşsun ki hem okuyup hem yorum yapıyorsun 🤣 çok şükür benim derdim de bu Allah başka da dert vermesin sende şimdi çık buradan kendi derdinle ilgilen 😘
Beker Tiredmom önemli olan kendinize yakıştırmanız zaten canım çekim olmasa ben de renge takılmam ben sadece pembeyi kendime hiç yakıştırmam 🙈
Oglakdorukcum Beker evet demet akalın kirpiginden bide 😂😂saçlar peruk gibi duruyor Du vallahi bende herhalde senin gibi yaparım bide normal düşünüyorum eşim kesin dalga gececek yada laf soyleyerek sen neyin pesındesın diye, insallah gülmem gelmez o acıyla 😂😂
Beker Oglakdorukcum ayyy bende normal düşünüyorum 🙈 acı çektiğimiz de inanmazlar ki bizi öyle süslü görünce 🤣
Minikbiranneee Beker bence oğluşuna uyumda kırmızıdan iyi olur laciverti herşeyle kombinlersin☺️😍du resim atıcam