mucizemm01 Totanseyma rabbim insallah saglikli bir sekilde hersey yoluna girmis bir sekilde eve gitmenizi nasip eder dualarim sizinle. Rabbim sana ve ailene boool sabirlar versin
Fatmaada2015 Totanseyma rabbim büyük umudunu yitirme inş bu günler geçecek bizim ikizler 28 haftalık kızımız da oğlumuzda aynı sizin kilo ile doğdular we 100 gün küwezde kaldılar şimdi 2 yaşına girmelerine 1 ayları war maşallahları war yaşatan rabbim yaşatır
Totanseyma Maalesef yavrum daha fazla dayanamadı bugün vefat etti Rabbim kimseye böyle bir acı göstermesin hepiniz sağ Salim kucağınıza alın evlatlarınızı inşallah uygulamayı siliyorum uzunca bir süre aranızda değilim dualarımda bütün hamileleri de ekliyorum
hulya4627 Totanseyma Bende 4 ay önce kaybettim meleğimi onlar cennette bizleri bekliyorlar cnm bizlere şefaatçi olacaklar üzülme güzel anne acını yaşa allahın izniyle tekrar anne olacaksın onlar bizlerin cennet kuşları cennet melekelerimiz onlar rabbim size sabır versin inşallah
Dilara1503 Totanseyma Rabbim sana bir daha böyle bir acı yaşatmasın canım benim Allah’ım sana dayanma gücü versin sabır versin melek oldu yavrun inşallah o sana cennette şefaatçi olacak annesi Rabbim en yakın zamanda kucağını doldursun ve sağ salim kucağına al inşallah imtihanın çok büyük Allah’ım yar yar ve yardımcın olsun 🤲🌼
Selin2 Seda8891 allah kolaylık versin insallah umarım hayırlısıyla sag salim doğarlar sizin icin dua ettim rabbim yüzünüzü hep güldürsün insallah😌❣️🙏🏻
Seda8891 Selin2 Aminn canım Allah razı olsun dün gece gene beni korkuttular yaramazlar ama şükür ki çabuk atlattık kasılmalarım oldu nst de acayip sancı çıktı dr geldi serum taktırdı geçmezse doğum salonuna alalım dedi çok korktum ama şükür ki serum ile geçti 🤲😰orası çok zor
Aydan99 Totanseyma ya kuzum inşAllah hiç bişiy olmaz saglikla kucagna alirsin Sagsalim evine gelir bebeğin dualarim seninle kuzum 🙏🏻🙏🏻
ecemeric Totanseyma oyy küçük kuzunu Rabbim sağlıkla sana bağışlasın annesi. İnşallah ikiniz de en kısa zamanda birbirinize kavuşursunuz 🤲🏻♥️
Kellebekk Yaşar mı acaba çok üzücü bir durum.İnşaAllah sağlığına kavuşur canım benim.çok da küçükmüş .
Seydasahin Benim de bebeğim 24 hafta doğdu şu an hala küvezde doktorlar çok olumsuz konuşuyor ama ben hala bekliyorum umutluyuz inşallah sağlıklı bir şekilde çıkaracak miniklerimiz
Meltem39 Totanseyma allahım hem bebişine hem sana yardım etsin umarım bebeğin güzelce sağlığına kavuşur ve kuçağına alıp evinize gittiğiniz günü görürsün 🙏🏼