Hemsiremom Şu Çin takviminin yalanlığını ispat etmek istiyorum 🙃cinsiyeti belli olup Çin takvimi tutmayan var mı?ama otomatik hesaplamada hesaplayın lütfen.
Arifcaninannesi Hemsiremom vala oğlumda erkek dedi doğru çıktı şimdi ikinciyi hesapladım erkek diyor yine ama doktor kese yuvarlak %80 kız dedi
busbus35 İlk gebelikte doğru çıktı ikinci gebelikte te de doğru tahmin çıktı raslanti mi bilemem ama dogru çıktı şimdi arkadaşım hamile baktık önceden yeni belli oldu cinsiyet ondada doğru çıktı
Melike2 Hemsiremom Bende cinsiyeti ögrendigimde merak edip yapmıştım doğru çıkmıştı canım tesadüf mü yoksa gerçekten doğruyu mu gösteriyor bilmemem tabi😊
mercimeginanne Hemsiremom çin takvimi kız :) cinsiyetimizde kız ama inandığım bir duurm değil tabiki de %50 ihtimal var sonuçta :)
Sb123 Bende de çıkmadı bütünn testler erkek çıkıyordu ama kızım oluyor. 😂 sadece bekarlen yüzük testi yapmışlardı bana o doğru çıktı
Aysekara Hiç inanmam ama sırf şimdi senin için girip bakmak istedim ilk defa da giriyorum şahsen. Ama yalanmış bana erkek diyor ama kızım olacak 😊
Nilveipek Hemsiremom bennnn çin takvimine göre erkek ama gerçekte kızım olucak tamamen yalan bence çin takvimi😂