miraccaden Merhaba arkadaşlar bugün muayeneye gittim 40+0 dayız. Çatı muayenesi oldum 1.5 cm açılmam vardı yarın suni sancıyla doğumu başlatıcak eğer gelişme olmazsa sezeryan düşünürüz dedi. Dua edin lütfen açılmam olsun ki normal doğum yapabileyim 🙏🏻🙏🏻
Sekersizkola miraccaden birebir aynı durumdayız. İkimize de kolay gelsin. İnşallah bu gece kendi sancımız gelir
grmz31 miraccaden rabbim yardımcın olsun seninle aynıyım bende yarın muayene olacağım suni benide korkutuyor :( inşallah sezeryana gerek kalmaz
miraccaden Sekersizkola insallah canım benim sadece ağrım var o kadar, ama suni sancıdan korkma aynı şey sadece birwz daha zor geçiyor Allaj yardımcımız olsun
tekbirask156 Pazartesiye kadar dogmazsa suni sancı verecekler bana da . Rabbim gücümüzü kuvvetimizi artırsın sağlıkla gelsin minikler 🙏🏾
Drn-Brc miraccaden bende yarın doğuma gidiyorum malesef 37+2 de gelecek oğlum suyu bitmiş sezeryan olacağım 🙁
Rmysa23 miraccaden canım benim dualarım seninle💓 duanda bizede yer verir misin bizde sağlıkla kavuşalım inşallah miniklerimize 🥰 Rabbim kucağına almayı nasip etsin bi avazda kurtarsın inşallah
Dnacar83 miraccaden elinden geldikce yuru hic durmadan o acilmani sagliyor zorlansanda yuruyuş yap insallah bian once kurtarirsin Allah yardimcin olsun