Nusyaa acibadem lablarini tercih ederim diye yorumunuz vardu gorunce yazmak istedim, arkadaslarimdn tup bebek sureclerine sahidim. Ben normal yolla hamile kaldim ama baska bir alandan ailece tanidigimiz cok onemli bir profesorden oneriyle ben Prof.Dr. Faruk Buyru ile dogum surecini takipteyim. Kendisi aslinda tup bebek konusunda uzmanlasmis ama Capa’nin emekli proflarindan ve Acibadem Fulya’nin tup bebek merkezini Prof.Dr Ercan Bastu ile yonetiyorlar arastirdigimdan bildigim kadariyla. Ercan Bey le ilgili de cok cok pozitif ve olumlu yorumlar var, abi kardes gibiler anladigim kadariyla. Ve Faruk Hoca asla hastasini germeyen,gereksiz hicbir teste,tahlile yonlendirmeyen,cok akliselim ve bilgili biri. Kendi klinigi de var hastanede de hasta goruyor. Instagram doktoru degil belki ama benim icin onemli tavsiyelerle gittigim cok bilgili,ilgili ve acikcasi ulkede gormeye alisik olmadigim profesyonellikte ve gereksiz masraflara sokmayan, insani para kaynagi gibi gormeyen biri. Bir prof olarak da normal dogum takibinde bir cok doc. Dr unvanlidan cok cok daha az muayene ucreti aliyor. Aklinizda bulunsun derim.