Taze-Anne28 Arkadaşlar bugün sağlık ocağı aradı ve tetenoz aşılarına başlayıp gebelik takibinizi yapalım dediler. Çarşamba doktoruma da sorucam ama sizin bilginiz varmı çevremdeki hiçbir kadın hamilelik döneminde aşılanmamış herkes şaşırıyor
Nrcnnn Taze-Anne28 aşılanmak ne demek ya 😅😅 sesli güldüm tetenozdur ama daha erken değil mi onun için
koala06 Taze-Anne28 Beni de aradılar ama bana 20. Haftanda gel dediler bana sizinkine biraz erken demişler gibi geldi
Taze-Anne28 Nrcnnn haklısınız yazarken fark etmemişim şimdi okuyunca bende güldüm kendimi köpek gibi hissettim 😂
Seseff Tetanoz aşısını her hamile vurulmuştur hemen hemen bir sakıncası yok 2 hafta önce bende vuruldum
Taze-Anne28 koala06 hmm acaba son adetime göre 20.haftada mı sanıyolar beni. Teşekkürler bilgi için arayıp sorucam
Aysesss Ben de dün aşılandım 😅😅😅😅😅😂😂😂😂🤭🤭 işin sakası bir tarafa 20 haftalıktan sonra vurdur canım bebegin haraketlerini sordu hatta bana doktor ona gore vuruyor seninki baya erken ve vurulunca biraz kol ağrısı oluyor 😔
ulviyedemirbas2 Aysesss evet bana da dedıler bi kaç gün ağrı olucak diye biz daha 20 hafta olmadık ama 16+4 haftadayız
Ozlm111 Taze-Anne28 benide çağırdılar anlamadım 14 haftalık olucam erken galiba ama doktoruma sorucam öyle giderim
Fundakarakaya Taze-Anne28 bana ilk gebeliği öğrenmeye gittiğimde 20.hafta olunca gel tetanoz aşısı var dedi ama yaptırıp yaptırmamakta kararsızım ya bazıları zararlı diyor sonuçta vücuda virüs veriliyor ayrıca her ameliyata girene yapmıyorlar neden gebelere yapılıyor acaba 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Edizinannesii Taze-Anne28 tetanoz asisidir o 20. haftadan sonra 1 ay arayla 2 doz vurulur ve her gebeye de mutlaka önerilir.
ulviyedemirbas2 Taze-Anne28 beni de dun aradılar bu gun gitdık aşı yapılar kolunda bir kaç gün ağrı olucak dedıler biz 16+4yız
Merveerhannn Taze-Anne28 tetonoz aşısı canım .. 19. Haftada benide çağırdılar randevu oluşturduk. 15. Hafta için erken ama sanki gidip yüzyüze bir görüş istersen. Kayıt açtır sağlık ocağına. Tartıya falan çıkarıyolar. Kullandığın ilaçlar ne onları sorup bilgi alıyolar falan..
Zafsim0801 Taze-Anne28 benı 19haftamda ilk doz bu pazartesi bende kararsız kaldım doktoruma sordum yaptır dedi yenidogan aşısıdır 1.doz yaptırabılırsın dedi 2.cisi içinde Ocak’a kagıt yazmış onu yaptırmıcaaam doktoruma sormadan senı baya erkek çağırmış