MERYEMERVAM Kizlar 24 haftalik gebeyim surekli biseyler yiyorum doymuyorum en cokta gece yatacagim zaman birden acikiyorum ama doymuyorum halla bu doguma kadar gidecekse galiba dev kadın olarak dolanacagim ortalikta
Minnaktos MERYEMERVAM bu aralar bende öyleyim aynı haftadayız 15 gündür böyle ondan önce iştahsızlık vardi kilo bile almamıştım 😊
MERYEMERVAM Minnaktos kiz ben ilk aydan beridir yiyorum doktur bebegin 2 hafta onden gidiyor maşallah nasil besleniyorsan diyor bide 😂😂
gamzelim2234 @MERYEMERVAM bende eskiden öyleydim özellikle geceleri daha çok acıkıyordum sonra tartıda +10 kiloyu görünce bir durdum doğuma kadar yüz kilo olucam diye şimdi gece acıkınca süt ısıtıp içiyorum açlığımı bastırıyor en azından 🙄
MERYEMERVAM gamzelim2234 gamzelim2234 sutte iciyorum inanin o bittikten sonra tekrar biseyelr yeme istegi geliyor
busbus35 Oh şifa olsun bebeğine 😁🙏 dünyasının en güzel şeyi anne olmak neden hamile iken kilo takıntısı yapıyorsunuz istersem çok kilo alayım ne olcakki sanki 😁 doğumdan snra gidiyor ki kilo almadan bebek nasıl beslencek yiyin 🙏