Astadavistabeybi Yakın zamanda çatı muayenesi olacağım doktor mu bakıyor ebe mi bakıyor ne yapılıyor ? Bebeğim baş aşağı durumda şuanda ama o an doktor ne yapacak sormam gereken şeyler var mı ?
Meriwa Astadavistabeybi 2 parmakla altdan muayne edip açılmanıza ve bebeğin kanala yakınlığına bakıyorlar kasmazsanız acımaz korkmayın hiç ebe yapmıştı devlet hast doğum yaptım ben doktor pek bakmıyor ama özelde doktor yapıyo olabilir
MiniKaya Astadavistabeybi Simelwelt özel hastanede doktorunuz yapıyor iki parmağıyla içerde makas hareketi yapıp açıklığınıza bakıyor ve normal doğuma uygun olup olmadığınıza eğer kendinizi kasmazsanız hiç acımıyor ugak bir baskı hissediyorsunuz okdr kendinizi kasmazsanız muayene sonrası kanama lekelenme gibi birşey yaşamazsınız inşallah 🤲🏼
Yksonkaya Astadavistabeybi benim 39 haftamda yapıldı dün yani bende çok korkuyordum çok gayet iyi geçti 4 parmakla yaptı kasma dedi nefes alıp vermemle bitti doktorumun eli de çok hafifti Allah razı olsun 🥰
Astadavistabeybi Meriwa çok çok teşekkür ederim daha önce enfeksiyon için alttan baktı meğer oymuş . Peki çatalda mı oturuyoruz yoksa normal uzandığımız sedyede mi yani oraya bakar mı ağdadan korkuyorum ama ağdaya gidem mi
Astadavistabeybi MiniKaya daha önce o şekilde baktı hiç kasmadım hiç acımadı sanırım o çatı muayenesi oluyor o zaman ay çok teşekkür ederim çok merak ediyordum
MiniKaya Astadavistabeybi rica ederim ben çatala çıkmaya utanıyodm ondan kendimi kasarım diye düşünmüştüm 😀 ama doktorum hep yüzüme baktı nefes al dedi ve 10-15 saniyede bitti 😀
Meriwa Astadavistabeybi çatalda bakıyorlar ama sizin sağlığınız bu hiç ağda falan diye takılmayın bence onlarda kadın allah korusun doğum her an olabilir başkmıza gelebilir her an temiz de olamayabiliriz normal süreç bunlar aylarda yatakdan kalkmayan anneler var hiç temizlik olgunu düşünmeyin bile
Astadavistabeybi MiniKaya ay süper inşallah kısa öz olur bende çok utanıyorum baya hemde 🙈nasıl doğuracaksam
Astadavistabeybi Meriwa işte o annelerden biri benim kanamam yüzünden 1 buçuk aydır yatıyorum sadece ağda için çıkacağım
Meriwa Astadavistabeybi en kötüsü venüs jilet alın doğumdan sonra da 2 ay ağdaya gidememiştim ben aklında olsun
Feyzaness Saniyelik bir olay , hiç korkulacak bir durumu yok canım ☺️Özele gidiyorum doktorum yaptı , bende aşırı çekingen bir insanım , zaten örtü verdi komple kapadım ve yüzüme baktı 😊bayandı doktorum , gözümüzde büyütmeye gerek olmadığını düşünüyorum ☺️