papatya35 Merhaba hanımlar yüzdeyüz doğal argan yağı arıyorum kullanan tavsiyesi olan var mı ?internetten güvenip alamıyorum sahtedir diye önerilerinizi bekliyorum
[silindi] papatya35 rosece, homemade aromaterapi falan cok kaliteli ve kaynagi iyi,nitelikli urun satan sayfalar, argan var mi bilmiyorum ama bi bakin isterseniz
NefesDeniz papatya35 Hindistan cevizi yağıda kullanabilirsin ben haftanın 2 günü saçlarıma iyice yedirip sabahtan akşama kadar bekletiyorum akşam duş alıyorum aşırı iyi geliyor oldukça memnunum
yesim-1 papatya35 ben ilk hamilelikte kullandım saçlarım popoma kadar 🙂 avondan almıştım çok güzeldi tavsiye ederim
papatya35 Astadavistabeybi evet aslında aktara Falan gitmek isterdim ama malum dönem …internete de hiç güvenim yok açıkçası napsam bilemedim saçlarım çok yıprandı
Astadavistabeybi papatya35 benim saçlarımda çok kötüydü o kadar argan yağı üzüm çekirdeği yağı aldım nafile 10 gündür omega balık yağı içiyorum doktorumun tavsiyesiyle saçlarım inanılmaz canlandı canım
papatya35 Astadavistabeybi hadi ya …omega 3 kilo aldırır diye kullanmadım açıkçası :( biraz fazla aldımda siz hangi omega 3 kullanıyorsunuz peki
papatya35 NefesDeniz evet ona da bakıyorım bir yandan iyi geliyormuş onda da güvenilir marka tavsiyeniz var mı
NefesDeniz papatya35 Homemade markasına oldukça güvenirim bir çok ihtiyacımı oradan temin ediyorum ve çok memnun kaldım. Fakat biraz fiyatları yüksek özellikle hindistan cevizi yağı için yani bir çok aktarda soğuk sıkım orjinal bu yağdan bulabilirsiniz. O nedenle eğer evinize yakın aktar varsa oradan alın ama dışarı çıkmıyorum diyorsanız önce homemade bakın bi fiyat yüksek gelmezse oradan alın yada arifoğlu ve bade natural bu markalarında ürünleri güzeldir.
papatya35 NefesDeniz evet baktım biraz yüksek ama sanıyorum orjinal hepsi site güven veriyor baya argan için bu siteyi kullanabilirim sanırım
NefesDeniz papatya35 Kesinlikle iyi bir marka fiyatları diğer markalara göre yüksek ama dediğim gibi ben çok ürününü kullanıyorum ve çok memnunum..mesela çatlak önleyici yağıda süper 😊
Astadavistabeybi papatya35 rica ederim benim bebiş çok kilo alamamış balıkta tüketmediğim için tavsiye etti 🌸
papatya35 NefesDeniz evet benimde hoşuma gitti sipariş vermeyi düşünüyorum çatlak kremi ile beraber ☺️