Aysenfal Sigaraya devam eden anneler var mı? Bıraktıysanız nasıl bıraktınız? Çok sıkıldım kendimden 😔
Gamzecvk52 Aysenfal hamile olduğum gün bıraktım çünkü çok istiyordum bazen canım çekmiypr değil ama kuruyemiş felan yiyorum atıştırıyorum
Astadavistabeybi Aysenfal hamile olduğumu duyduğum an paketi çöpe attım . Gözümün önüne bir bebeğin sigara içmesi geliyor aklıma sigara geldiğinde ve 1 kere bile içmedim inşallah hiç aklıma gelmez canım
gizemdogan Aysenfal Bırakmayı düşünemezdim. Zevk alarak içerdim. Hamile kalınca azalttım ama bırakamıyordum. Ta ki ikili test zamanları internetten araştırma yaparken sigara kullanımnın etkilediğini okudum. O gün son dedim. Ertesi akşama kadar içmedim akşam bir tane içeyim dedim hayatımın en büyük pişmanlığıydı o. O sigara son sigaramdı. Bağımlılık zor kötü yorumları görmeyin, inşallah bırakabilirsiniz 🙏🌼
esrosSs marlboro touch white ile bıraktım , nikotini yok gibi bişey bi baktım içmiyorum artık. hatta kokusu bile artık tiksindiriyor. inşalalh sizde bırakırsınız
Aysenfal Yorumlarınız için teşekkür ederim. İnşaallah bende hemencecik bırakırım. Hiç böyle kötü hikayeler duyuyor musunuz sigara içen annenin bebeği şöyle doğdu böyle oldu vs gibi. Aslında kendimi rahatlatmaya çalışıyorum biliyorum çok saçma ama. Umarım bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız 🙏🏻
Nesse86 Aysenfal Sigara yi birakin derim ben.Anne karninda bebek ölümleri cok oluyor sigara yüzünden.Bende ictim günde 2 3 tane yalan degil ama ödüm koptu birsey olcak diye yemin ettim ve biraktim.Sizde öyle yaptim
nurayyyy Aysenfal niye duyunca mı bırakacaksın ? yazık günah evladına, bu başlığı açman bile çok saçma, sonucta o sana içeriden engel olamıyor ve sen onu zehirliyorsun.
Essenr Aysenfal bende bı kaç ay bıraktım sonra devam ettim dayanamıyorum bide zaman yaklaştıkça insan sıkıntıya sitrese giriyor ister istemez
Aleyntokyo Merhaba bende 9+6 haftalık hamileyim normal de günde 2 buçuk paket sigara içerdim şimdi 10 taneye kadar düşürdüm vicdan azabı çekiyorum tabiki kendimi kandırmakta istemiyorum tabiki sigara zararlı ama streste en az sigara kadar zararlı bebeğe stresin düşük riskide çok daha yüksek allen carrın sigarayı hemen bıraktıran kitabını edindim ve herkesin önerdiği bi kitap daha bitmedi ama güzel gidiyor eğer işe yararsa sizede önericem
Aleyntokyo Aysenfal ama yorumlara bakıp kendinizi üzmeyin sizin anneliğiniz herkesle aynı olmak zorunda değil kendinizi suçlu hissetmeyin kendinizi kıyaslamayın
Aysenfal Aleyntokyo teşekkür ederim. Kitap yardımcı olursa benimle de paylaşın lütfen. Bir de filmi varmış bende bugün onu izliycem. Umarım caydırıcı olur 😣
Gul6161 Canım bende 12 haftalık hamileyim bende günde 1 buçuk paket içerdim başlarda 8 9 belki daha fazla içiyordum sonra gün geldi baktım 6 ya düşmüş sonra bi baktım pek içesim gelmiyo günde 1 2 içiyorum şimdi evet bencede stres daha kötü herşey Allahtan bu zamanda sigara içmeyen bir annenin bebeğine bişey olmuyor mu oluyor yani herşey sigarayla alakalı değil bu dünyada herşeyi sigaradan biliyorlar evet zararlı ama sen tedbirini al elinden geldigince azla gerisini Allah’a bırak en dogrusunu o bilir yani her kim sigara içsede içmesede Birşeyim olacağı varsa olur biz tedbirimizi alıp en aza indirgeyelim riskimizi o yüzden elinden geldikce azla ve asla stres yapma
nurayyyy siz için evet, ama bebeğinizi zehirlemek için vicdansız olmanız gerekir. bahanesi yok bunun. yazık günah, içeride size sesini duyuramayan engel olamayan bir canlı var.! vicdanınız varsa içmezsiniz.
Aysenfal nurayyyy yani burda sizinle bi sorunumu paylaşıyorum yaptığınız yorumla destek değil köstek oluyorsunuz. İlginç
Gul6161 Aysenfal ya canım sen boşver bu insanları sigara içmiyorlar ya öyle rahat konuşuyorlar ki ama ben çok sağlıklı hamilelik geçirip bebeği hasta olan gördüm diyorum ya herşey Allahtan böyle şeylere canını sıkma bende okur sıkardım ama emin ol Allah irade veriyo bana herkes asla bırakamazsın diyodu özellikle eşim ve eşim günde 1 tane içtiğimi görünce sen yaptıysan herkes yapar dedi çünkü ben peş peşe 5 6 tane sigara içen biriydim o yüzden canını sıkma elinden geldiğince azalmaya çalış evet bende ilk zamanlarda zorlandığım için sürekli uyumaya çalışıyorum ama Allah gerçekten isteyince kolaylık veriyo Allah yardımcın olsun herşeyin en iyisini Allah bilir o yüzden stres yapma ve bişeylerle oyalan ve baya bi azla ben yapabildim sende yaparsın ❤️
Gul6161 Aysenfal öyle insanlar dışardan yargılamayı çok severler ve bunu doğru bulmuyorum enazından bırakman için destek vermeleri gerekir Allahım herşeyin kolaylığını versin ve sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza sakın üzülme tedbirini al takdiri Allah’a bırak hakkımızdaki en doğru kararı Allahım verir