eylulyagiz3 misinemis bol su içiyorum onun dışında doktorumla salı günü konuşucaz nasıl bi tedawi uygular bilmiyorum hakkımızda hayırlısı🙏
eylulyagiz3 Arifcaninannesi çok şaşırdım benim 3. gebeliğim ama 16. haftadan önce kesin bişey demedi ikisinde de doktorum hatta 12’den önce tahminde bile bulunmadı Allah gönlüne göre versin cnm🙏🙏🙏
Dygclk51 eylulyagiz3 bende bugün 7haftalık oluyorum 6+4 de kalp atışını duyduk ama doktor haftaya yine çağırdı daha kalbi yeni atmaya başladığı için siz duyamazsınız ben duyuyorum dedi haftayda biz duyacağız inşallah.çok şükür bulantı yok ama akşam yemeğinden sonra çok şişlik ve gaz oluyor bir de nabzım daha hızlı atıyormuş gibi bunlar dışında bir sıkıntımız yok
eylulyagiz3 Dygclk51 akşam yemeğinde ne kadar az yesem de bende de şişkinlik oluyor we çok zor uyuyorum😔
Merve_Sa 7+4 olduk bizde yemekten sonra bende de şişkinlik ve mide ekşimesi oluyor bugün kalp atışı için gittik bebeği gördüm ama idrar sıkışıklığı olmadığı için biz kalp atışını duyamadık cumartesi tekrar gidicez