Hanileanne 8+3 üm sol kasığımda hafif kramp oluyor endişeleniyorum dış gebelik olabilir mi yaşayan var mı kaçıncı haftada belli oluyor ? Yoksa normal mi bu haftalarda kramplar ?
Hanileanne Ahsenleyl kese kalp atışı bebek hepsini gördüm ? Dış gebelik olsa doktorum Bilgi verir miydi belli olur muydu bu haftalarda ?
Ahsenleyl Hanileanne tabiki belli olur canım kese kalp atışı bunlar varsa rahim içi bir gebelik var demektir.
Carpediem7 Hanileanne kese ve kalp atışını duyduysan dış gebelik degildir. İç gebelik yani normal ilerliyor. Ağrı olabilir ara ara telaş etme. Kucağına alırsın insallah💐
Hanileanne Ahsenleyl peki kasık ağrısı normal mi Sol kasık ta hafif kramplar oluyor bu haftalarda oluyor mumyana sol ya da sağ da olur mu böyle
Ahsenleyl Hanileanne kuzum benim de kasık ağrılarım var ama her ağrı bir değil,doktorunla görüş bence bu durumu
Lokumcuk Hanileanne bende kasık agrısı hep sagdaydı doktor sağa yerlesmis normal kasık agrısı dedi. Rahim gerildikce de agrı yapıyor. Dıs gebelik olması için kese bebek vs. Görmemiş olmak gerekiyor.
Ahsenleyl Ben de 7.haftamdayım adet sancısı tarzında kuzum bazen tek taraflı bazen iki kasığımda da oluyor doktorum bu haftada normal olduğunu söyledi
Yenigebe9 Kaşık ağrısı hamilelikte en normal şey lütfen kendinizi bilgilendirin Kağan kocatepe youtube videoları izleyin
Hanileanne Lokumcuk öylemi çok teşekkür ederim içim biraz rahatladı aşırı şiddetli bir ağrı değil hafif kramplar .. çok şükür keseyi de bebeği de gördük kalp atışını da duyduk … cinsiyet belli mi sizin kız mı ?