Bireylulmasali Kızlar ne yaparsam yapayım ayaklarımı asla ısıtamıyorum buz gibi.Çorap +patik giyiyorum evim de sıcak ama neden ısınmıyor ya?
syda_11 Bireylulmasali bende aynı şeyi yaşıyorum yıllardır kan değerimde halbuki yüksek yani asla ısınmıyor asla
Btl2612 Bireylulmasali bende öyleyim ya donuyor valla sıcak su tulumu anca ısıtıyor.. Sende öyle dene istersen
Bgmky Bireylulmasali ayy bende hamileliğimin başında öyleydim. Yazın ortasında çorapla battaniyeyle oturdum şimdide hararet basıyor 😅
Btl2612 Bireylulmasali benimde hamilelikte öyle oldu sanırım hamilelikten bide ben çok kusuyorum hiç bisey yiyemiyorum ondandır diye düşündüm
Firdevs_gozde MeliSeliMelih valla benim öyle sürekli üşüyorum ve erkek bebek bekliyoruz denilen doğru o zaman ☺️
LeylaPiriyeva MeliSeliMelih benimde ayaklarim buz gibi oluyur.ne yapsam sicak olmuyor oğlumuz olucak inşallah 💙🙏🏻demekki doğruymuş😃
Sermec27 Bireylulmasali benim de cok üşüyor buz gibi 8 haftalık hamıleyım oğluma hamıleyken de öyleydi bakalım bunun cinsiyeti ne olacak 🥰