Aytenkrsln Merhaba arkadaşlar erkek çocukları kız çocuklarından daha hareketli oluyor değil mi oğluma hamileyken çok hareketliydi şimdi kız çocuğuna hamileyim ilk gebelik gibi değil sanki bu Arada 6 aylık hamileyim
Ozdmrkbraa Aytenkrsln bizde de öyle derler erkek çocuk çabuk canlanır derler benim oğlan da öyle ilk gebeliğim olmasına rağmen 16.haftamda hissetmeye başlamıştım 12.haftada ultrasonda hareketli halini görmüştüm 🥰
Ortmenanne16 Aytenkrsln benimde 23. Haftam erkek bebek bekliyoruz neredeyse 15. Haftamda ilk tekmesini hissettim diyebilirim baya erkenci oluyorlar
Zehraaa98 Ozdmrkbraa canım biz 9.haftada gorduk valla ayaklarını falan sallıyordu baya baya ama cınsıyetı belli dğeil 10.haftadayız
Ylzozprn Bence hiç alakası yok bebekle alakalı ben oğlumu 26 dan sonra hareketlerini hissetmeye başladım
Aynurr16 Aytenkrsln benim hiç öyle değil hareketleri tam 22. Haftada hissettim 35 haftaya geldim hala benden başka harkeet ettiğini gören yok karakter meselesi bence benimki tam bir uyuşuk 😂
cicegim_geliyor Aytenkrsln benim tammtersi oglum hic hareketli değildi oyle aman amman tekmeleri hic olmadi cok kibar bi cocuktu icerde 🤣disarisi bozdu onu galiba
Toobah Aytenkrsln bence cinsiyete alakası yok pek biraz çocuğa göre değişiyor benimki kız mesela ama aşırı hareketli nst yi nereye bağlayacaklarını şaşırıyorlar😂😂 ddoğru düzgün foto alamadı doktor öyle diyeyim 🤭🤭
Fxfx Aytenkrsln hem erkek hem kız cocuk sahibiyim.. Şuan 3.yü bekliyorum kız bebek ve en en en hareketli bebeğim bu diyebilirim geceleri bile durmuyor 🤷♀️ bence cinsiyetle ilgili değil 😊