mucizemm01 kizlar , 13 . haftandayim. Sirtim Belim ve Basim agriyor bir iki gündür. Bulantim hala devam ediyor. Ve beyaz akintim var . Internete girip arastirmak istemedim birsürü seyler yaziyor iyice kafam karisiyor. ayni durumlari yasayan varmi ? Bide Sag Gögsümde batma hissi var .
Tugbadogan mucizemm01 bende 13. Haftadayım biraz fazla hareket ettiğim zaman bel ağrısı yaşıyorum baş ağrısını da 2 gün üst üste yaşayınca eczaneden ilaçsız krem almaya gittim eczacı hamilelikte magnezyum eksikliği ağrı yapar kontrolünde baş ağrını doktoruna muhakkak söyle dedi.
Acemi_anne04 mucizemm01 bende canım 13 haftalık hamileyim aynı durumları yaşıyoruz canım haftaya randevu aldım doktoruma sorucam istersen sende doktoruna bi danış canım
Acemi_anne04 MehtapBshn bu aylar böyle yorucak herhalde canım 😊 benim 14 haftalık oldu bulantılarım azalıyor baş ağrısı bel kasık agrılarım hala aynı
MehtapBshn Benimde azaldi gibi am zofeer asli bi ilac yazdi doktor 1 tane sadece kullandim ardindan bulantim kesildi ancak icerigini okudugumda cokta masum bi ilac degilmis umarim bebege zarar vermemiştir 😥
Zhrblt Ay 13. Haftamda başım omzum hele başım patlayacak gibi nası ağrıyodu bebeğim için ilaç da içmek istemiyodum ağlıyodum kaşlarım felan zonk zonk pek fenaydı omuzlarımdan sırtıma inen bi bel ağrısı yine ara ara oluyo Rabbim yardımcımız olsun
Mukaddescvk Bende de kan pıhtılaşması var 12. Haftanın sonuna geldim ama bulantim , baş ağrım , bel ağrım aşırı var. Daha önce 3 kaybım olduğu için çok korkuyorum.. Allah yardımcımız olsun ins 🤲🤲