HAU 23+4 haftalığız saçlarınızı boyadınız mı ? farmasinin boyasını kullansam olur mu kızlar düz boya yapcam
0Cerenk HAU canım ben yaptırdım 33 haftalığım, ama bitkisel boya ve balyaj yaptırdım, dipten boya kesinlikle yasak deriye değmeyecek şekilde diye biliyorum, ama tabi ki doktorun daha iyi bilir
NilGrl HAU ben doktoruma sordum hayır dedi. 17 haftalığım 😢 saçlarım bembeyaz dibim geldi kendimi çok kötü hissediyorum ama yapacak bir şey yok
HAU NilGrl evet ya bende sordum ama ne boyat nede boyatma dedi birşey demedi doktorum birde siz daha küçüksünüz bebeğiniz gelişim sürecinde olduğu içinde olabilir
Pkosendrom Ben 13 haftalikken doktorum boyayabilirsin demisti ben boyadım palette ile bir sorun olmadi
Busra06cnar HAU Ben 30 haftalığım 2 3 oldu doktoruma sorduğum doğumdan sonra boyarsın şimdi değil dedi 🤦♀️ Bnde boyatmak istiyorum diplerimi boyamıyorum zaten ama korktum yinede zarar vermk istemiyorum
lyl3006 Ben gratiste satılan tamamen bitkisel boya ile kendim 2 kere boyadım youtube da doktorlardan dinledim zararlı olduğuna dair net bir bilgi yokmuş çok rahatsız oluyorsanız en azından riske atmamak için doğal boyayla boyayın diyorlardı