Gd1992 Kızlar kesemın suyu sınırda dedi ama okdr az degl dedi yuzde 70 miş suan 36+4 deyz carsamba gunu catı muaynesı ıcın cagırdı doktor catı musaıtse normal doguma suyda azalma olmazsa beklerız dedi yoksa suni sancıyla 38.haftada suniyle baslata bilirz dedi . Catı musaıt degilsede dedi sezaryan ıcın gun verırım dedi . Basına boyle bsy gelen var mı ?
basakaltin Gd1992 kötü bi durum değil korkmayın 38. Hafta bazı gebeliklerde doğum olması normaldir belki sizinki acele ediyordur:)
NaimeYilmaz Gd1992 Merhaba, forumda konu açarken başlığı “kızlar, acil, yardım, bakar mısınız?” şeklinde değil de içeriği yansıtacak şekilde yazalım lütfen🥰
Tugcngz Gd1992 bende şuan 40 haftalıgım 2 haftadır bendede var biraz su azlıgı havuc suyu iciyoeum bende c.tesi gidicam duruma göre dogum şekline karar verilecek
Gd1992 NaimeYilmaz acil dıye acmam bn gercekten acıl durum olmadıgı surece 👍 ama kızlar dıye actıgım postm olmustur ona bişiy dıyemem .
sedabudak Ben dün acil sezeryan oldum suyum sızıntı yaptığından 37+1 de bebekte makat gelişti. Korkmayın olabiliyor böyle şeyler. 35 de suyum azalmıştı armut+havuç suyu içtim suyum istenilen seviyeye geldi ama tam 37 de birden bire sancısız suyumda sızma oldu. Bebişler gelmek istediği vakti kendi ayarlıyor
umutcuk Gd1992 suyum azalmaya baslamisti bir hafta takip edip riskli zamana gelince suniyle norma doğumu baslattilar