Nefeshangul Bebeğim çok zayifmis kilo alması için neler yemeliyim sadece ben kilo alıyorum 22.ci haftadayiz
Fatma7666 Nefeshangul annem erkek kardeşime hamile iken hergün canım yoğurt yumurta istiyordu diyor hep kardeşimi 4küsür kilo doğurmuş galiba kilo yapıyor bunlar 🙄
tugbayadas Nefeshangul Hergün muhakkak yumurta ye haşlanmış iki bardak sütünü içmeye çalış meyvende muz olsun peynir ve kaşar peynirini ihmal etme kuruyemişlerden ceviz çok iyi c vitamini ye portakal mandalina avakoda alabilirsen ye kefir iç yogurt muhakkak bir kase yemelisin günlük kalsiyum icinde önemli su icmeyide ihmal etme abur cubur fazla yüklenme doğal seylerden yemeye calıs💐
Elifberk Bol bol süt , muz , ceviz badem , fındık ve pekmez tahin canım en önemliside haşlanmış yumurta
Bir_Prenses_Annesi Muz,kasar,kuruyemis özellikle kaju ve antepfıstıqı haftalık weya 15 qünde 1 balık,et,tavuk,süt,yumurta qenelde yediklerim direk bebek kilo alıo bunlar sayesinde
KaanErkan-mom Nefeshangul muz ve maden suyu çok sevdiğim için fazla tükettim. Bebeğin kilosu 10 gün ilerde dedi doktorumuz