Betulmtn syda_11 düşük değil. Önemli olan 2 gün ara ile 2 katı artıs oluyor mu onu takip edin mutlaka
Birgul syda_11 önemli olan 2 katı artması takip et benim 500 çıktıktan 1 hafta sonra 8590 olmuştu keseyi görmüştüm hayırlısı olsun
nurdane3504 syda_11 benimde aynı çıktı pazartesi günü ama benim adetim baya düzensiz geç döllenme dedi doktor dün bidaha kan verdim sonucu yarın alıcam iki gün sonra mutlaka yaptırın
hayat_00 Elbet-birgun-kavusacagiz canım.benim.ikincide 30 du 6 gün sonra 470 olmuş sağlık ocağı bu düşük rakam dedi Dr git dedu
Tatahrun Bende bugün kan verdim betam bir çıktı yanında da 5.0 yazıyordu iki haftadır aşırı göğüs ağrısı çekiyorum ve sisler ama sonuç negatif sanırım doktorumdan cvb bekliyorum hayırlısı bakalım
Elbet-birgun-kavusacagiz Tatahrun tam sinirda siizinki iki gun sonra tekrar verin varda yokta denemez suan
Tatahrun nurdane3504 benim.herseyim normal düzenli oluyorum hep adetime de daha var bu ayın 27 sine kadar bekliycem Rabbimden umut kesilmez 🤗
nurdane3504 Tatahrun 5den sonrası gebe demek zaten siz gebesiniz bunun takibini yapın bence değerlerinize iki gün sonra bidaha batırın
058elf syda_11 aynen bende de gözükmedi korkmuştum ama içini rahat tut değerin artar kesen de gözükür, geç döllenme olmuştur büyük ihtimal bana da öyle denmişti şu an 16 haftalığız 🐣
hayat_00 syda_11 canım 6 gün gecikmisti benim 30 çıktı sonra 6 gün sonra yaptırdım 470 olmuş bende düşünüyorum şimdi az değil mi.diye
syda_11 hayat_00 bende önce saglık ocagına gittim ayın 10’unda 43 çıktı 11 inde tekrar verdim 100 çıktı 19’unda yani bugun verdim 532 çıktı ve adetime göre 5 +5 olmam gerek kese yok görünmüyor psikolojim bozuldu
hayat_00 syda_11 korkma canım herşey Allah’tan moralini yüksek tut bakalım bana ne diyecekler bende yarın gideceğim Dr kısmetse görünecek mi bakalım