Serifeisitmir Merhaba arkadaşlar covid pozitif çıktı doktorumuz oksapar 4000 verdi evde uygulayan var mı nasıl oluyor karından izin vermedi doktorumuz
Elbet-birgun-kavusacagiz Serifeisitmir kol yada bacak tan uygula canm netten videolarini izle daha rahat yaparsin
hiranurun_annesi Serifeisitmir canim oncelikle gecmis olsun ben biraz anlatmaya calisayim kolunu 90 derece aci yap dirseginden 4 parmak yukarida kaba etini biri tutsun kolonya ile dezenfekte edip igneyi batir canini pek yakmayacaktır. Selametle atlat insallah youtubede videolar da var izlemeni oneririm.
Serifeisitmir Elbet-birgun-kavusacagiz bakıp yaptımda canım korktum açıkçası yan etkisi falan var mı yada ekstra bir şey yapmam lazım mı diye
Elbet-birgun-kavusacagiz Serifeisitmir yan etkisi yok canm hamilelik boyunca kullanan var bi yan etkisi olsa doktor vermezdi gecmis olsun
reyhan0508 Serifeisitmir yanlış birşey olduğu için değildir normalde yakan bir iğne ben kan pıhtılaşması için kullanıyorum Allah şifa versin
hiranurun_annesi Serifeisitmir yanlis oldugunu sanmam belki yeni yapmaya basladiginiz icin daha alisma süreci, evet ilac yakıyo biraz ama igne acitmiyo zamanla alışacaksındır