Seymanur_22 Sevgili anneler 24 Ekim adet günüm. adetime 4 gün var ve şuan da sol kasıgımda batma agrı oluyor halsizlik çok var 2 gün önce normal test yaptım bugün de erken gebelik testi yaptım ikiside negatif çıktı hamile olma ihtimalim varmı acaba
flowers Seymanur_22 bu belirtiler ayni zamanda regl belirtisi. Gec dollenme olduysa ihtimal olabilir ama duzenli adet goren biriyseniz pek yumurtlama şaşmiyor. Yinede adet gecerse gene test alin bence. Allah gonlunuze gore versin ins
Purpura26 Seymanur_22 Canım olsa artık testte çıkardı yumurtlama günlerini değerlendirdiğiniz için o ağrılar oluyor. Ama üzülme iyiye işaret bu da
34_21_23 Seymanur_22 kendi vücudunuzu en iyi kendiniz tanıdığınız için bunu anca siz bilebilirsiniz. Mesela benim adet öncesi hiç kasık ağrım olmazdı göğüslerimde hiç ağrı olmazdı adet olduktan saatler sonra kaşık ağrım başlardı. Hamile kaldığım ay kaşık ağrım olmuştu göğüs uçlarım acıyordu şaşırmış hemen anlamıştım birşeyler olduğunu.
Ortmenanne16 Seymanur_22 bu şikayet bende vardı testler sonucu enfeksiyon kapmış olduğum cıktı Sonra 2 kere fitil attım bir sonraki aya hamile kaldım şu an 23. Haftamdayim kendinizi dinlemek yerine bi doktora gözukmenizi öneririm simır testide uygulayabilirler oda içinizi rahatlatabilir
Seymanur_22 flowers Şimdiye kadar böyle regl agrısı yaşamadım bu batma biraz farklı biz de şüphelendik tam yumurtlama günümde birlikte olmustuk
Seymanur_22 34_21_23 evet haklısınız benim de bu tarz batma gibi bi agrım olmazdı oyuzden halsizlik falan da vurunca şüphelendik
Yeppudaa 34_21_23 mesela benim adetime daha cokkk var ve bugun beyazimsi akinti gördüm. Ve sag kasigimda hafif agri var. Yumurtlamamidir?
flowers Seymanur_22 bilemiyorum bende surekli boyle seylee yasayip sonrasinda regl oluyordum. Veya psikolojik belirtiler yasiyordum. Sonra hamile oldugumu farkettigimse bu psikolijik belirtilerin hicbiri yoktu cunku kafama takmayi bırakmis ve hic dusunmuyordum. Cok merak ediyorsaniz İki gun yine sonra test yapin isterseniz ozaman varsa zaten cikar benim iki gun kala kanda 208 cikti
Seymanur_22 flowers sağlıkocagına da gittim virüsten dolayı 2 hafta test yapamıyoruz dediler kan olsa belli olurdu aslında