Sivasss 2 yıldır hamile kalamıyorum birde ben doğuştan tek böbrekliyim sizler nasıl hamile kaldınız yazın dertleşelim
Birtane Sivasss Sivasss amcamın kızı hem tek böbreği yoktu hemde çift Rahmi vardı doktorlar ona da çocuğun olmaz dedi şimdi bi kızı var 1 yaşında rabbim tez zaman da sana da getirir inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Aydan99 Sivasss inwAllah olur canim bendede cift rahim 3 kez duwuk yapdim wimdide hamileyim 26haftalik ama doktor bana erken ola bilir diyor hep yatiyorum Allahdan umud kesilmez canim doktora git sen inwAllah olur korkma canim 🙏🏻
Papatyaaa09 Sivasss canım bende çift rahimliyim hatta rahim filmim çekilecekti hamile olduğumu öğrendim şuan 19 haftalık hamileyim ve çalışıyorum tek sorun erken doğum olabilirmiş. Yani çift rahim var diye hamile kalamam deme Rabbim nasip ediyor. kimsenin kucağını boş bırakmasın anne olmak isteyen herkese nasip Etsin Rabbim 🙏🏻🙏🏻
1PrensAnnesi Sivasss böbreği bilmiyorum ama çift rahimli uzak bi akrabam tüp bebekte 2.denemede gebe kaldı
Sivasss Birtane ay gerçekten mi bana umut oldunuz peki nasıl hamile kaldı neler yaptı benim 2 senedir olmuyor 😕
Birtane Sivasss tam olarak. Bilmıyoyrım ama allahtan umut kesilmez ümüdini kesme hiç bir zaman benzin bile üç sene olma dı 3 düşük yaptım hiç ummadıgım anda oldu 🙏🏻🙏🏻 Sivasss
Sivasss Aydan99 sağ Salim kucağına al canım banada dua et 🤲🏻 2 senedir gitmediğim doktor kalmadı ameliyatlar tedaviler oldu 😕
Aydan99 Sivasss inwAllah kuzum yakin zamanda hamile kalirsin canim umudunu kesme bende 3yil doktorlara gitdim hic ummadigin anda kalirsin canim🙏🏻😌
Sivasss Papatyaaa09 evet canım ama ben tek böbrekliyimde ve böbreğim olmadığı taraftaki rahmim işlevsiz ama diğer rahim çok şükür sağlıklı yinede 2 senedir kalamadım hamile 😕
Papatyaaa09 Sivasss Bebeğininde yiyeceği ekmeğin zamanı vardır. Sakın strese sokma kendini Rabbim karnına bir yavru nasip eder kucağına da alırsın inşallah en kısa zamanda 🙏🏻🙏🏻
Viktorya Bana Özel de çift rahim devlette de kalp şekli denildi benimde olmamıştı ilk hemen doktora gittiniz mi doktor ne diyor ben gitmiştim hiç sorun yok dedi doktor eşimin nenesi kasik çekme yapıyormuş onu yaptırdım öyle hemen hamile kaldim
Sivasss Viktorya gittim gitmezmiyim 2 yıldır hastane köşelerinde ne paralar ne tedaviler gördüm en son amelyat oldum doktor artık yapcak bişey yok dedi herşey Allahtan olmazsa tüp bebek dene dedi
Viktorya Sivasss hayırlısı olsun ya hayırlısını dileyin olurda hayırsız olursa o daha kötü Allah’ım kimseyi evladiyla sinamasin herkese hayırlı evlatlar nasip etsin stres yapmayın zamanı gelince olur elbet bir gün
Elifbalim Sivasss Çift rahimliyim iki kaybım var 3,5 sene sonra çok şükür hamileyim çift rahim engel değil ama iyi bi doktor bul ve hamilelik için tedaviye başla canım
Sivasss Elifbalim canım 2 senedir nerden Baksan birssürü doktor gezdim proflara kadar gittim tedaviler oldum en son amelyat oldum geçen ay son çare tüp bebek işte herşey Allahtan yani sende sağ salim evladını al kucağına banada dualarını eksik etme 🙏🏻