blueberyy00 anladm cnm kan pıhtılanması mı yapyor ki kanma bıze acba. Bnm kanma sebebni bulamdılar. 1. Geblgmde 6 haftalkdı bıanda kanma baslafı kalp atşı faln duyamdan bnde kurtaj oldum 2. 17 haftalkdı hersy guzeldı 2li tarma dan sonra bıanda kanma basladı en sonunda kalbı durdu. Dikiş aatılcakdı kanmafan atamadılar pesser halka takldı çok zordu. Kürtajda etmedıler ılk bebek buyuk kurtaj yapamyz dedıler sancyla düşürdüm. Sonra bı baktm bna kurtaj yapıcak rahmın temzlenmemış kan yapışmış rahım duwarına dedıler aneztezisiz kuratj oldum ve okdar zorduki hayatmın en zor anıydı ubutmaycagm seydi. Kendı acıma mı o bebegı oyle görmeme mı alt üst oldum sonra bnde aniden byle bı rahatszlkla karsılastm ve tam neyin ne oldgunı soylemıyolar takip dyolar. 1 sene olcak kaybedli. Kndımı agrılarmdan dolayı hiç ıyo hıssetmyorum korkuyorum ve üstüme sürekli çoçuk meselesini acan bı kaynanam var bn derdşmle ugraşırken bırde onun sürekli acması bnu nefret ettirdi kndınden kaç gündür aglyorum. En sonunda dayamadm söyledim kırlp üzüldgmü göz oluyorsun bna dedim çıldrdı hiç affetmycem oda aynısını dıer ewlatlarnda tatsn dedim çünkü çok canım yanıyo kayden bnm ve en hasas konuyla bnım yüremigi acttı