EbruHafsa Mrb kizlar, bugün 31+0 olduk, kilomuz 1756 gramm ve boyumuz 42 cm. Gebelik sekeri oldugu icin korkmustum acikcasi iri bebek olmasindan 🤭 Sizdeki durumlar nasil?
ebruaren EbruHafsa bende de gebelık sekerı cıktı ama bebek kılolı degıl hep derler ya ırı olur dıye alakası yok demek
Alpereninannesi EbruHafsa 32 haftalik 2250gr.seker testimde negatif cikmisti ama bana iri gibi grliyo kilosu
Beyza12344 EbruHafsa 32+0 da 1800 grm Dı bana az gelmişti ama doktor iyi dedi bence gayet iyi kilonuz
Esrelf ebruaren şekerin düzenli ise bebek pek etkilenmiyor canım. Birde gebeler dikkat etmezse son haftalarda hızla kilo alıyor.
EbruHafsa Alpereninannesi masaAllah canim ama anne babadan da kaynaklanabiliyor, yeterki saglikli dogsun, sekerden olmasin ☺
Cenkerim EbruHafsa 30+6 dr kontrolumuzde 41 cm 1680 gr di dr iyi demsiti ben daha az bile bekliyidum.cnm bisi yemek istemiyo hic bayadr
TubaTuana EbruHafsa bizim 30+6 da 2.135 gramdık 2 hafta ileri görünüyor dedi doktor 2 hafta sonra tekrar kontrol var merakla bekliyorum
Meryemak EbruHafsa bende bugün 31 oldum canım sırt ağrısı var oda normal 😍 en son 29. Haftada gittim 1400 gramdı şimdi ne kadardır bilmem
Cnhem Ben tip 1 diyabet hastasıyım 33 haftalık hamikeyim benim bebeğimin kilosunda puan 1720 civarında doktor biraz fazla olduğunu ama Sudan için bir sorun teşkil etmediğini söyledi
EbruHafsa Alpereninannesi amcaya dayiya halaya dedeye cekmistir belki 😂 yerim ya Allahim sag saglim kucagina aldirsin ins
Buseataloluk Ben 33+3 teyken kontrole gittim 2480 gr dı şuan 34 oldum burdakilere göre biraz iri geldi ama şeker Yok ve doktorum normal demişti
Seftali @EbruHafsa ben 12 yıldır diyabet hastasıyım ve bebeğim geçen hafta yani 30 haftada 42 cm 1600 gr çıktı canım. Bende çok tedirginim iri kocaman bir bebek mi olacak diye ama doktorum aynı şekilde dikkat etmeye devam edersem normal boyutta bir bebek olacak dedi 😄
EbruHafsa Seftali gecmis olsun canim ya birde ondan korkuyorum kalici olacak diye :/ zor bir hastalik gercekten rabbim sifani versin