Dilaraa06 Kızlar ben 4 aylık hamileyim 54 ’le hamile kaldım şuan 58 im 4 kilo almışım sizce fazla mı az mı. Siz ne kadar kilo aldınız 🥰
tatli_hamiss53 Dilaraa06 4 aylikken bendr 1 kilo almıştım 4. Aydan sonra bir istahim acildi kii suan 29 haftalik ama 10 kilo almışımdır 😂 takma yaa oglumda 20 kilo aldim.hepsini vermistim bundada veririm diye takmıyorum cok 🙃
Roya_Armi Ben 45le hamile kaldim shimdi 5 aylik oluyoruz. Ilk 3 ay cok kilo verdim ben bisey yiyemiyordum cunki hersheyden tiksindim, shimdi 1-2 aydir normal yiyebiliyorumda hic kilo alamadim. Bebegin kilosu normalmish doktor dedi ama ben alamoyorum kilo 🙄
Dilaraa06 Roya_Armi bi tanıdığım çok erken kilo almaya başlamışsın dedi bende burda sormak istedim. Sen de insaalah alırsın biraz kilo sen benden daha da zayıfmışsın hic iyi değil bu kadar zayıf olmak aynı hep sağlık sorunu yaşıyorum bende kemiklerim sayiliyo 🤦♀️😑
ayshoo bende 54 ile hamile kaldım 5. ayımız bitiyor 59 olduk 😀 doktor iyi gidiyor dedi kilo artışın bebeğimde çok şükür iyi banada çok mu hızlı gidiyorsun diyen boş boğazlar olmuştu ama herkesin vücut kütlesi farklı takma hiç sağlıklı olalımda😍
Dilaraa06 ayshoo aynen önemli olan sağlık tabii ama işte boş konuşan o kadar çok kişi var ki anca konuşuyorlar benimde aralıkta kontrolüm var o zaman doktora sorcam kilo mu yine 🥰
ayshoo Dilaraa06 malesef öyle bana bunu diyen 4 ay önce doğum yapmış şişmiş biriydi bide hamileliğin kilo fazlası şişmesi olmaz ya onlar sorulup yüzede söylenmez bana göre ama herkes bizim gibi düşünmüyor 😀