Elifnuraltunay Bugun çok yurudum, ve cok oturdum belim cok agiriyor, sizce bebege zarar gelmismidir. yoksa o kendini suyun icinde koruyabilirmi. nefes alabilirmi? 18+4 🤗
Tugba9109 Elifnuraltunay O kendini suyun için de koruyabilir ☺ yürüyüş yapmanız biraz fazla da olsa size doğuma hazırlık için çok iyi gelecektir yürüyüşün zararı yoktur bence . 🤗 bu arada yanlış anlamazsanız bi bilgi de vermek isterim bebekler anne karnında nefes almazlar doğduktan sonra nefes almaya başlarlar bu konu da da kuşkunuz olmasın 🤗
deletedmom24 Elifnuraltunay yürüyüş güzel bişi fakat çok sık kendinizi bu şekilde yorarsanız suyunuz azalır. Bugünlük dinlenin bişi olmaz 🙂 bu arada bebekte nefes alma doğumdan sonra gerçekleşir. İçiniz rahat olsun 🙂
Elifnuraltunay Tugba9109 peki tam olarak bebek nefesini nasil aliyor tugba hanim sonucta kalbi atiyorsa nefes bi sekilde aliyor olmali🤗
Tugba9109 Elifnuraltunay şuanda nefes almadan yaşıyor rabbimin işi ☺ şuanda ciğerlerinde su var gelişim sağlıyor. Ve doğduktan sonra bebeğin kıçına vururlar çünkü ciğerlerinde su boşalıp nefes almaya başlasın die 😊
Tugba9109 Elifnuraltunay hani şöyle de düşünebiliriz hangi insanoğlu suyun için de nefes alabilir ki o da bi nevi nefesini tutarak yaşıyor. 😌
Elifnuraltunay Tugba9109 yani cok oturmam ve cok ayakta durmam bebege hic bir zarari olmaz o suyun icinde bukulmez dimi?
Tugba9109 Elifnuraltunay ayakta durmanız sizi yorar ve yoruldugunuz da bebek yorulduğunuzu hissettiği için bebeğin hareketlerini hissetmezsiniz bu da sizi endişelendirir ve strese sokar stres biliyorsunuz ki bebeğe daha çok zarar verir . Çok çok fazla oturup hareket etmemeniz de size zarar verir çünkü vücudunuz ödem toplar ve hamileliğin son haftaları çekilmez hal alır. O yüzden hepsini kararında yapmalısınız 😊😚
Elifnuraltunay Tugba9109 sosyal medyada size nasil ulasabilirim en azindan sizinle konusurken kendimi iyi hissettim🤗
Elifnuraltunay Tugba9109 zaten simdiye kadar bebegimi hic hissetmedim umaraim bundan sonra hissederim🙏🏻