Esra0909 Arkadaşlar merhaba kimyasal gebelik yaşadım 1 buçuk haftayı geçti dün ve bugün çok az miktarda kan geliyor normal mi
Betulmtn Esra0909 bende geçen ay geçirdim. Kanamam bitince tekrar tahlil istedi sıfırlandı mi değerler diye baktı. Senden istemedi mi?
Meloss37 Esra0909 canım bişey olacağını sanmam kimyasal gebelikte hiç birşey oluşmuyor bende yaşadım doktorum hastaneye gelmene bile gerek yok demişti zaten o kanama bitti peşine hamile kaldım doğum yaptım oğlum şuan 5 aylık
Esra0909 Birgul çok küçük tu daha 4+2 kendiliğinden düşük oldu zaten ama hiç böyle olmamıştı ilk defa başıma geldi
ESMAARAS Esra0909 canım kımyasal da bebek olusamadan gıdıyo bebek dusurdum dıye dusunme kadınlarkn coguna olan bısey bazıları farketmıyo bended oldu ıkı ay sonra normal hamıle kaldım
Birgul Esra0909 bende kimyasal geçirdim ama normal 9 gün sürdü bitti sonraki ay hamile kaldım zaten ve ara da falan bişey gelmedi
Esra0909 Meloss37 Aynen doktor da bana dedi ben de gitmedim düşük yapalı iki hafta olacak dün ve bugün pembemsi kana mi gibi oluyor gebelik olabilirmi
Meloss37 Esra0909 kuzum gebelik sanmıyorum olsun sma içinde tedirginlik yerleşme kanaması dıyor san Bi test yap bakalım yok gebelikte değilse belki adet oluyorsundur
Esra0909 Cigdm değerim hamile olduğumu ogrendigimde 19.57 2 sonra 65 ve dha sonra düşmeye başladı doktor kimyasal gebelik dedi sonra düşme olunca tekrr hcg değerine baktirmadim
Yasemin301 Esra0909 kimyasaldan sonra benim adet duzenim degismisti gecikmeler felan oldu hep doktor rahmin ancak toparlaniyor demisti 4 ay böyle devam etti
Esra0909 Purpura26 ilk hcg gerim 19.5u 2 sonra 65 ce daha sonra düşmeye başladı doktor kimyasal gebelik daha sonra kanamam geldi ve tekrar baktirmadim
Purpura26 Esra0909 2 gün arayla mı verdin canım? Benim 1. 17 2. 53 3. 158 çıktı bugun de adet günüm ama kimyasal olur diye korkuyorum