Beyziikoo Hoşgeldi 20.hafta 🤗 Yarısı bitti kaldı diğer yarısı inşaAllah 😍 Sağ salim alalım kucağımıza minnaklarımızı 👐⚘
Oglakdorukcum Beyziikoo bizim çeyrrgi kaldı zaman geciyor mu yine sor bir evlere hapsolduk gelsede oynasak oyalansak 😂 tebrik ederim 20nci haftayı görmussunuz sırada 30 haftayı görmek nasip olsun insalah şimdiki zamanların guzel dır
Ipek0z Beyziikoo biz de 21.haftadayız😍 bir yandan hemen doğsun sıkıldım artık beklemekten sabredemiyorum diyorum bir yandan dur gelmesin uykular haram olacak tadını çıkar ipek diyorum🙈🙈
Beyziikoo Oglakdorukcum Ay evet valla ama yine de hızlı geçmiş diyorum sanki öğrendiğim dün gibi 🙈 Amin amin inşaAllah allahım sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin 😍
Beyziikoo Ipek0z Bu ne yaman çelişki değil mi 🤣😍 Gelsinler aman alışırız illaki böylesi de güzel öylesi de güzel olacaktır inşaAllah 🤗 Tetanoz aşısı oldunuz mu 😊
Ipek0z Beyziikoo tabi canım güzel olacağına şüphesiz inanıyorum😍 ilkini 17.haftada vurdular ikincisi ne zaman vuruluyor hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️
Beyziikoo Ipek0z 17 mi 😮 20.hafta ve sonrası vuruluyor diye biliyordum bana 20.haftada gel demişti yarın gidicem 😣