Alinamoms Merhaba kızlar 🌸 10 haftalık hamileyim sarı akıntım var ağrılı bir şekilde geliyor. Enfeksiyonum yok ilişki yok. Temizlik deseniz artık nerdeyse 3 saatte 1 iç çamaşır değiştiriyorum ama yok yani fitilde kullandım artık doktorum bişeyin yok yapısal dinlen diyor başka bir yorumu yok. Birkaç kişiden sirkenin fayda ettiğini duydum. En etkili olması için nasıl kullanmalıyım bilen varsa yardımcı olabilir mi.?
Cheerfulmom Alinamoms yarı yarıya sirkeyle suyu karıştır ve o bölgeni bu suyla yıka. Kokulu tuvalet kağıdı kullanma ve peçete çok sürme iç tarafına doğru. Bana doktorum elma sirkesi kullanmamı söylemişti.
Bahar0606 Alinamoms bir litre suyu kaynat cnmm o su iyice soğusun,içerisine de bir fincan elma sirkesi koy sonrasında her tuvaletten sonra temizliğini yap benim doktorum bu şekilde önermişti ben öyle yapiyorum😊
Alinamoms Bahar0606 çok teşekkür ederim sanırım bebeğe de bir zararı olmaz herhalde. Başka çarem kalmadı artık fitil yada ilaç kullanmak istemiyorum. İnşallah bu bana şifa olur da huzurla geçer günlerim 🤲🏻
Bahar0606 Alinamoms yok cnmm bebeğe zararı olmaz bende 6 aylık hamileyim bu şekilde yapıyorum faydasını da gördüm ınsallah sende görürsün iyi olursun 🙏
ironbaby Ben de enfeksiyon çıktı, iki doz antibiyotik ve bi tane de suyla karıştırılan şase vermişlerdi, kullandım.
Alinamoms ironbaby ayy inşallah hem böyle denicem hemde 1 litre suyu kaynatıp o şekilde de yapıcam 🤲🏻inşallah faydasını görürüm.