Merhaba kızlar sonunda bende yavruma kavuştum. ☺☺Bu uygulamayı hamileligimin başından beri kullanıyorum ama forum diye birseyin oldugundan haberim yoktu son haftalarımda katıldım aranıza. Küçüklüğüm annemin beni dogururken yasadigi kötü şeyleri dinlemekle geçti 4500 gram dogdugum icin zor anlar yasamis maalesef. Hep derdim bir gun bir bebegim olursa kesinlikle normal dogurmayacağım diye 🙈. Hamileligimin basinda cok korktugum icin normal doguma girmeyen bir doktora basladim zaten sezeryan istiyordum. Haftalar ilerledi. 20. Haftalarımda özel bir gebe okulunun ucretsiz yoga dersine katıldım ve butun fikirlerim o kapidan ciktigimda degisti. Kesinlikle normal dogum yapacaktım o guze duyguyu bende yasayacaktim nasil isteyerek kendimi kestirtebilirdimki bu defada ben kesinlikle normal dogum yapacaktim karar vermistim normal dogum yaptiran bir doktora basladim gel gelelim bebegim ters duruyordu ama cok vakit oldugu icin hep doner dedim yogada ogrendigim haraketlere devam ettim muzik dinlettim eşim konusuyordu kasıklarımda sesin geldigi yere doner diye yok nafile Alyamız 38+6 ya kadar dönmedi ve 15 mayıs salı günü spinal sezeryan ile kızımı kucağıma aldım. 👼🏻🙏🏻 Ameliyata gelince ilk girerken ailemin ugurlamasiyla biraz duygulanıp heycanlandım Anestezi uzmani soguk katı bir adamdı beni cok gerdi Cok dayanikli olmama ragmen ameliyat masasina yatinca gerildim fotografcim doktorum yanimda olsada nabzim cok yukseldi ve istifra ettim artık tam beni bayıltın diyecektim ki orda hemsir galiba bilmiyorum genc bir cocuk cok destek oldu bana iyisin birseyin yok dedi bir ilac verdi bana sonra cok kolay gecirdim ameliyatimı sohbet ettik tedirgindim ama genel anestezi istemedigim icin sukur ediyorum suanda bebegimi gordugum an hayatimin en guzel anıydi ve cok neseli ciktim disariya ailem beni oyle neseli gorunce sasirdi mutlu oldular ben mutluydum kendimdeydim. İlk yurumemde cok zor olmadi gayrette ettim yatip kalmadim acima dayandim. İlk gece biraz agrilarim oldu Sabaha karsi gazimida cikarmistim. yarınsı gun muthistim ayakta saclarima maşa yaptım fotograf cekimi icin makyaj yaptim guzel pijamalarımı giydim her goren sasiriyordu masallah sana diye. Gogus uclarımın yarasından baska bir sıkıntı yaşamadım cok sukur. Ta ki evime yerlesene kadar koltuga yatak actik koltuk cok alcak oldugu icin yatip kalkmak icin cok zorlanmaya basladim kesi yerimi zorladigim icin simdi baya agri yapiyor. Sezeryan olacaklarada onerim mutlaka hastane yatagı gibi yuksek bir yatakta istirahat edin. Ve mecbursanız sezeryan olmaya kesinlikle korkmayin olup geciyor diyorlardida inanmiyordum geciyor gercekten. Bir mucize hayran hayran bakarken unutuyorsunuz acınızı. Biraz uzun oldu kusura bakmayın 🙈 Allah hepinize hayırlı kolay dogumlar nasip etsin Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Doguran arkadaslarımada evlatlarıni saglıklı sıhhatli büyütmelerini diliyorum. ❤💕 Spinalle dogum yapacak arkadaslarin merak ettigi birseyler varsa kendi tecrubelerim dahilinde seve seve cevaplarım ☺