Folikasit18 Nasılsınız? Nasıl gidiyor hamilelik? Cinsiyetler belli oldu mu? Benim nerdeyse sabah bulantıları hariç tüm sıkıntılarım geçen hafta bitti. Çok çok şükür insanın kendi kendine üretebilmesi ne büyük nimetmiş. Şimdi de bel ve kasık ağrıları hafiften başladı.
Amed2121 Folikasit18 bende 18 haftalıgim bel ağrım 5 gündür çok var bide karnım ağrıyor aniden kalkınca anı dönünce yatakta çok oluyor o ağrı acabs kasik ağrısi mi o Cinsiyet doktor benzetme yaptı kesin değil dedi Sizin belli mi cinsiyet
Mondly Folikasit18 18 haftalığım cinsiyeti haftaya ayrıntılı ultrasonda öğreneceğiz bel ağrısı baş ağrısı aşırı var ama ilk oğlumdan alışkın olduğumdan korkmuyorum
yasemin333 Folikasit18 17+4 benim de bulantılarım azaldı artık iştahım arttı.Bıçak gibi aniden girip çıkan kasık ağrılarım başladı birkaç gündür.Biraz da beş ağrısı başladı
Amed2121 Ayazzzzzz aynen siz kaç haftalık oldunuz sizce o ağrılar nedir ben kasik diye düşündüm bilmiyorum belim de ağrıyor ya iki ağrı karışınca adet oluyorum gibi hissediyorum
Mondly Ayazzzzzz bebeğin aşağıdadır sen de dönerken ağrın oluyordur magnezyum eksikliğinde olabilir ya da enfeksiyon vardır doktoruna bi sor bunu ama ağrı girdiğinde seni olduğun yere çöktürüyorsa o zaman hiç bekleme hemen git
Folikasit18 Ayazzzzzz ben de evde çok çalışınca, oğlumla çok oynayınca oluyor. Ama yapacak bir şey yok
Folikasit18 Mondly şimdiye kadar hiç tahmin yapılmadı mı canım? 15-16 da netleşiyor aslında. Oğlum 13. Haftada göstermişti pipiyi 😂
Ayazzzzzz Mondly evet canim bugün doktordaydim. Maqnezyum yazdi bugün başladim Allaha bin şükür, bide zaten 4 aydir progestron altdan koyma ilaç varya onu bu ay da kullanicam.
Ayazzzzzz Mondly yani tüm kadinlardami bebek aşağida oluyor yoksa sadece ağrilari olanlarda mi öyle oluyor? Bide canim 10-cu haftamda bizim dilde bebek cifti aşağidaydi, ultrasonda demişdi doktor. Ama bir ay sonra gitdiğimde yukari kalkmişdi cift. Bebek büyüdükce yukari kalkiyormuş.
Folikasit18 yasemin333 benim iştahım hala yok canım. Doktora sordum kilo alımım çok yavaş normal mi diye. Şimdilik sıkıntı yok dedi. 2 kilo aldım ben
Mondly Ayazzzzzz bebek çifti ne bilmiyorum ama eşini mi diyorsun bebek 20 haftadan 25 haftaya kadar hep aşağıda oluyor sonra yukarı çıkıyor 36 da da kanala giriyor ama her hamilelik bir değil bebek aşağıda diye ağrın çok oluyorsa rahim duvarına bakar doktor incelmişse doğum olmasın diye Progestan ilacı verir benim 25 haftalıkken yukarı çıkmıştı afedersin hep şeyimin üstündeydi sanki
Ayazzzzzz Mondly anladim canim. Sizde evet bende ona ne deniyor bilmiyorum. 18 haftaliğim hala kullaniyorum progestron ilaci. İnşaALLAH bebeklerimizi sağ salim kucağimiza aliriz
babymom- bende kasık ağrısı yaşıyorum ağır bir ağrı değil ama sürekli olduğu için çok rahatsız edici oluyor. bide aşırı gazım var süreli gaz çıkarıyorum neden olur acaba
Folikasit18 babymom- ayyy evet gazı hiç deme bazen kaşık ağrısı mı gaz mı birbirine karışıyor bazen çocuğa bir şey mi oldu ne oldu deyip hareketlerini kontrol ediyorum o derece ağrıyor 😂 İki üç haftadır hareketlerini hissediyorum ben
Ozlem8989 Bizde 18+2 olduk bugün 😊 önce erkek sonra kız sonra tekrar olmaz üzere hala içim rahat değil cinsiyet konusunda,😂 baştan beridir hiç bulantım falan olmadı çok şükür. Şu an fazla yorulunca belim ağrıyor başka sıkıntımız yok
Folikasit18 Ozlem8989 canım devlete mi gidiyorsun, yoksa pozisyonu mu uygun değil? Formdan okuduğum kadarıyla devletlerde cinsiyet yanılması çok oluyormuş.
Folikasit18 Baharhnm bana cinsiyeti öğrendikten sonra hızlandı zaman 😂 cinsiyeti öğrenene kadar günler geçmiyordu bir de ikinci olunca daha da meraklanıyor insan 🙈
Gulcannnn Folikasit18 19. Hafta bitmek üzere bulantılarım uyku halim geçti şimdi de belim sırtım ağrıyor 😂 sağlıkla gelsin minikler ❤️🥰
Gulcannnn Folikasit18 belli erkek inşallah 🥰 detaylı ya haftaya randevum var o zaman girerim sanırsam doktorum şu gün demedi