Ozoooo Şuan 39+3 ve bende tik yok ne sancim ne açılma suni sancıdan korkuyorum açıkçası sezeryan olurum gibi geliyor ama ne yapmaliyim yardımınıza ihtiyacım var beklersek kakasini yer demisti doktorum
Frzgns07 Ozoooo ada çayi için,merdiven inip çıkın birde ılıktan biraz sıcak suda oturmak ta iyi bunlar hızlandırır doğumu başlatır
idilberen Ozoooo Benim de 39+2 , her şeyin hayırlısı diye düşünmek lazım.🥰 Akışına bıraktım ben , kafam rahat. Stresin ne bebeğe ne anneye faydası var.
Abece 39+2de plates topuna oturup hareketler yaptim ve yurudum ben de hicbir belirtim yoktu sonra 39+5te suyum geldi ve doğurdum 🤭 suyum cok geldigi icin suni sanciyla epidural normal yaptim dogumumu 🥰
Egeeren 41 haftaya kadar da kalabilir bu gecede gelebilir hic belirti yok ken sancinda basliya bilir . Bebek kanalda mi dr bisi dedi mi saguat merdiven yuruyus sicak dus tarcin li su deneye bilirsin
Ozoooo Egeeren canım doktor sadece dediki kafasını çatıya yerleştirmiş dedi ama acilmam felan yok hiç
Frzgns07 Ozoooo inşallah ,ben bunları yaptım bir de her gün yürüyüş yaptım son ay ve 39 +3 doğum yaptım,normal doğum
Abece Ozoooo normal sancıyla karşılaştırmam zor ama zorlanmadım desem yalan olur. İlk olarak epidural düşünmüyordum ancak sancıyı verdikçe epidural yapın diye yalvardım diyebilirim ☺️🙄