MelekCeylanKaplan Merhaba kızlar 11+6 hamileyim yaklaşık polenler çıkmaya başladığımdan beri gunde 50 kere hapşırıyorum gece yatamıyorum. Ağızım kuruyo doktora gıttım fakat bi ilaç vermedi kendılıgınden geçer dedı rahat uyku yatamıyorum neyapmm gerek bılen varmı?
AyeGlKarabulut MelekCeylanKaplan kbb ye git burun sprayı veriyor kaşıntı oldukça kullandım bende astım alerjik bide rinit allerjik var zor geçiyor bana gögüs hastalıkları verdi fısfısı bizim burda polenler azaldı şükür artık kaşıntım kalmadı ama yinede berbat bir durum
sudamlasi MelekCeylanKaplan alerjik astımım oldugu için yaşadıklarınızı her bahar mevsiminde yaşıyorum burun tıkanıklığı ve hapşırma olayı çok can sıkıcı... dışarıya çıkmamak lazım çiçeklerden çam ağaçlarından uzak durmak lazım başka yapcak pek bişey yok
mom44 MelekCeylanKaplan valla bende geçirdim doktoruma sordum kbb gideyimmi diye tavsiye rtmem dikket er birşey kullanma dedi sadece serum fizyolojik burun yokanıklığı açmak için onu zaten bebeklerede uygulanıyor ama ilaç kullanma dikkat etdedi bir süre evden çıkmadm ağır geçirmedim
Sltnn40 MelekCeylanKaplan canım bende küçüklüğümden beri alerji var ilaç fısfıs kullanınca rahattım ama hamilelikte kesinlikle önermiyorlar kbb ye gittim ilaç verdi doktorum kızdı kesinlikle kullanma dedi böyle idare edeceksin dedi burun kaşıntısı hapşırık göz kızarıklığı çok çekiyorum ama bebegimin sağlığı için katlanıyorum mecbur
Agg0207 Şuan bendede var polen alerjisi cam kapı açmıyorum araba kullanırken hep camları kapalı tutuyorm dışarı pek çıkmıyorm geçer inşallah 😕
2prensessannesi MelekCeylanKaplan bende de alerji ve ast im var canim ayni durumdayiz kbb ye gittim yapacak birsey yok dedi annenin hayati tehlikede olmadigi surece ilac olmaz dedi .bende son aya geldim dayanmaya calisiyorum