_gokcelii Kızlar hamilelikte özel bolgenize ağda yaptırıyor musunuz yani bi zararı olur mu aranızda yaptiraniniz var mı 10 haftalık hamileyim bu arada
Mommm444 _gokcelii ben yapıyorum ama özel bölgemi kendim yapamıyorum kuaföre gidiyorumm orası için ve çok acıyo ama dayanıyosun mecbur
Hayalim_s _gokcelii 29 haftaligim kendim göbeğimden göremediğim için ağdaya gidiyorum bi yer de okumuştum sadece son ay ağda yaptırmayın yazıyordu
ipekipek prensesim35 Maşallah çok özeniyorum kendi yapanlara :)Hele birde hamileyken görmeden nasıl yapıyorsunuz helal olsun :)
busbus35 Kendin yapabiliyor saniz yapin hiç zararı yok hep kendim yaparım ama yapamıyorsaniz agdsya gidin derim
ipekipek 33deyim yeni yaptırdım. Tek sıkıntısı sanırım biraz daha hassas oluyorsunuz. Yada aman zarar gelmesin iç güdüsü ile kendimizi kasıyoruz ondan sanırım ama genel olarak bir sıkıntı yok
Asenadgdvrn80 _gokcelii ben hep yaptırıyorum hiç bir sıkıntı olmuyor temizliğin bir sıkıntısı olmaz tabi gittiğin yer kuaförse hijyenik olcak
_gokcelii Çok teşekkür ederim kızlar🍀bende aydan aya gideyim artık o zaman. Ilk haftalarda korkumdan gidemedim jiletle temizlik yaptım ama onda da ha almıssın ha almamıssın 2 günü bulmuyor çıkması 🤦🏻♀️