Cnsugur Bişey sorcam kızlar, az önce benden süt gibi kıvamı çok çok az koyu ama rengi bembeyaz bi akıntı aktı normal mi acaba endişelenmem gerekir mi 🙄
emine86 Cnsugur kokulu ve rengi beyaz degilse enfeksiyon olabilir canım ama rengi beyazsa kokusu yoksa korkmana gerek yok benim de 28. Haftadan beri akintim var hatta 37+4 olduk baya artmış durumda bebek ters donup baskı yaptığı için demişti dr m
egeanul Cnsugur bende 33. Haftamdayım canım aynı dertten muzdaripiz maalesef. Dün kontrolüm vardı doktoruma sordum bebek doğum kanalına yavaş yavaş girdiği için son haftalarda olabiliyormuş endişelenecek bi durum değilmiş. Fakat senin akıntın kokulu renkli vs ise doktoruna danış derim benim akıntı beyaz sulu akıntı 😌
Cnsugur Halimer döndüğünü hissettim canım ayakları göğüsümden çıkacak neredeyse ama mantarda olabilir mi
Halimer Cnsugur sanmam ya bu haftaya kadar yoksa bundan sonrası da normal akıntıdır bence yanı ben oyle dusundum cunku öyle her saat bası gelmıyor benım gunde bır ya da ıkı kez o da çişimi tutuyorum ya tam tuvalete gidecem akıntı geldiğini hissediyorum ya da ayakta uzun süre durunca oluyor senınde böylemii
Cnsugur Halimer enfeksiyon vardı bende ilaç kullandım geçti sonra bi ara mantar olduğunu hissettim çünkü çok kaşınıyodu travazol krem sürdüm kaşıntı falan gitti bide sirkeyle temizledim wc sonrası geçti diye biliyorum akıntımda normal akıntı sarı yani açık sarı renginde
Cnsugur emine86 kokusuz canım süt gibi beyaz sanırım ters döndüğünden çünkü yürürken sanki vajinadan çıkacakmış gibi his vardı