HryYksl EsraUmt bizimde son 3 gün pzt kadar doğmazsa diğer doğum yöntemlerini konuşacağız 3 gün önce nişanım geldi ama başka belirti yok 🤷🏻♀️
Bsraskmn EsraUmt bende tam 40 hafta oldum bugün cumartesi suniyle başlatıcam dedi istemiyorum açıkçası kendi gelsin diye uğraşıyorum sabahtan beri o kadar yürümeye harekete hala tık yok yarın nolucak bakalım Allah kerim
ulviyedemirbas2 EsraUmt Allah sağlık sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah biz de 16haftalık olduk cok heyacanlı okuyorum her kes 40hafta oldu dıyor yanı minikler geliyor bende heyecanla bekliyorum bebişimi 😊
Abece Doğacagımiz gune kadar bizimkinin de keyfi yerindeydi hic anlamadim bile birden suyum geliverdi hic belli olmaz o yuzden canim 🤗
EsraUmt Bsraskmn Keyifleri yerinde dün gece 4 de kadar hercandan uyuyamadım son kontrolleri yaptım anne bebek çantqsına bazı ilaç ve makyaj malzemelerini koydum😂😀😄😊
Bsraskmn EsraUmt hakkınızda hayırlısı olsun inşallah kolay geçer bir avazda alırsınız kucağınıza🙂ben yarın kontrole gidicem bi problem yoksa en azından pazartesiye kadar beklemeye karar verdim
EsraUmt ulviyedemirbas2 Amin inşallah sağ salim kavuşalım bebişlere zaman çok çabuk geçiyor valla💙😊😍😄
EsraUmt Bsraskmn Amin inşallah ben de duruma göre bakıcam bşr yandan artık doğmasını istiyorum bir risk yoksa beklerim tabi ama hayırlısı olsun hakkımızda