Merhaba kızlar bugün tam 40 haftalık olduk doktor muayenem vardı doktorum aslında herşeyin normal olmasından yana olan biriydi. Bugünde alttan muayene etti açıklık varmı bişey demedi ama kanala yarım inmiş yürüyüş yapın bol bol dedi bende bekliycez yani dedim evet dedi. Sonra bi anda 40+3 ten sonra ben bekletmeyi sevmiyorum en çok bebek ölümleri o zamandan sonra oluyor kakasını yutma riski var riske girmemek adına cumartesi suniyle başlatalım dedi. Bende bebekte herhangi bir problem yoksa beklemek isterim aslında dedim. Bebekte bir problem yok suyu iyi kordonu iyi bişey diyemem ama en geç pazartesiye kadar bekletirim dedi. Normal şartlarda 42 haftaya kadar yolu var bende kendi sancısıyla gelsin istiyorum. Büyüklerime danıştım kaynanam bekleme dedi annem halam babaannem daha günün var bir hafta daha bekle suni mahveder seni diyorlar. Eşimde kaka muhabbetinden dolayı beklemek istemiyor napıcağımı şaşırdım bir yanım risk var diyor bir yanımda kaka riski dışında bir problem yok Allaha tevekkül et diyor bu durumu yaşayanlar bana bir akıl verin lütfen